ŠOKANTNO! EVO KOLIKO ŽIKA ŠARENICA ZAISTA IMA GODINA: Nećete moći da poverujete!
Foto: Zorana Jevtić

malo ko je znao

ŠOKANTNO! EVO KOLIKO ŽIKA ŠARENICA ZAISTA IMA GODINA: Nećete moći da poverujete!

Inače, Žika je odrastao na selu sa majkom Stankom i ocem Mališom.

Objavljeno: 18:53h

Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica radio je dugi niz godina na RTS-u vodeći kultnu emisiju, a onda je odlučio da pređe na Pink televiziju i tada iznenadio mnoge miljenike pomenute emisije.

- Doživeo sam to najemotivnije od svih ali pokušao sam da to odradim tako da se to ne primeti, da odradim profesionalno. Mnogo mi je bilo teško ali sam, nadam se, i uspeo u tome. Ja se nisam zvanično odjavio sa te emisije, nisam želeo da pravim neke scene, ali to je jednostavno posao i ja to tako doživljavam i tako sam želeo to da završim - ispričao je Žika tada nakon dojave o transferu.

Inače, Žika je odrastao na selu sa majkom Stankom i ocem Mališom. Bio je posebno vezan za oca koji je teško prihvatio da Žika neće ostati u rodnom mestu i da se neće baviti poljoprivredom.

Kada je bio na četvrtoj godini fakulteta, Žika se oženio svojom prvom ljubavlju sa kojom je počeo da se zabavlja dok je bio u srednjoj školi. Dobili su ćerku Ružicu, ali, ipak, ovaj brak je završen razvodom.

24. jula 1988. godine je na železničkoj stanici upoznao Zoranu Nedić i odmah su postali nerazdvojni. Venčali su se 24. jula 1995. godine, tj. istog datuma kada su se prvi put sreli. Iako im nije bio važan papir, Žika je želeo da ozakone vezu. Zorana iz prvog braka ima ćerku Katarinu koju je voditelj prihvatio kao svoje dete. Malo ko zna da je Žika rođen 1. marta 1950. godine i ima 71. godinu.

1 / 6 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.