EKSKLUZIVNI INTERVJU SA CECOM IZ BUDVE! "NE SPUŠTAM SE NA NIVO SVINJA, AKO UĐEM U BLATO SA NJIMA, ISTA SAM"! VIDEO
Ceca Ražnatović, Foto: Espreso

pokazala zube

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA CECOM IZ BUDVE! "NE SPUŠTAM SE NA NIVO SVINJA, AKO UĐEM U BLATO SA NJIMA, ISTA SAM"! VIDEO

Pevačica je otvorila dušu za naš portal!

Objavljeno: 19:16h

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon spektakla u Budvi, ekskluzivno za Espreso govorila je o svim lepim trenucima u karijeri, novom albumu, a dotakla se i privatnog života.

1 / 3 Foto: Miloš Cetković

Folk diva je na scenu izašla u pratnji velikog broja muzičara i pokazala da ne štedi na kvalitetu:

- Ja živim za muziku i potpuno sam u njoj. Što se tiče toga koji kvalitet pružam publici... moja publika zaslužuje najbolje muzičare koje ja zaista imam, to su najbolji muzičari na Balkanu. Oni su moja leđa i godinama radimo zajedno. Moja publika zaslužuje apsolutno najbolji kvalitet.

Iako je publika u glas pevala stare hitove, zanimalo nas je šta pevačica misli o novim trendovima danas i kako muzički svet izgleda bez Marine Tucaković:

- Marina je ostavila ogromnu prazninu što se mene tiče, to nije praznina to je provalija. Jako mi fali kao osoba, kao čovek i kao dugogodišnji saradnik. A da li će neko uspeti da me povuče i da tu emociju kao Marina, to ćemo da vidimo. A dobra pesma je dobra pesma iz bilo kog žanra, bilo to ovo novo što vole klinci, rok, folk, pop... još uvek nisam čula pesmu koja me je povukla da je snimim. Ima lepih melodija, ali mene radi tekst, to mi fali.

Ceca Ražnatović
foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Mediji je godinama unazad ne štede, Ceca je za Espreso otkrila kako je objasnila deci koja su od rođenja bila izložena javnosti da ovaj svet ne funkcioniše baš najpravednije:

- Čovek se nikada ne privikne sto posto da čita o sebi neproverene informacije. Po čitav dan bih morala da demantujem i prećutkujem ludacima koji koriste 5 minuta slave i zloupotrebljavaju to što su nekada u životu imali prijateljski odnos sa mnom. Nisam žena koja voli da se svađa, prosto se ponašam dovoljno dostojanstveno da to istrpim. Jer kada vas neko uvlači u blato, niste bolji od njega. Čim uđete u to blato, evidentno je da ste svinja kao i on. A ja nisam svinja već žena koja je lepo vaspitana. Ako želite da se izdignete, dovoljno je da ne ulazite u njihovo vrzino kolo.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

00:06

SVAŠTA MI RADI ISPOD STOLA: CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKO SE PONAŠA MARIJA ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.