OVO JE SIN PEĐE STOJAKOVIĆA: Lep je KAO LUTKA, PREDVIĐAJU MU NEVEROVATNU KARIJERU! (FOTO)
Andrej Stojaković, Foto: Instagram / Printscreen

buduća zvezda

OVO JE SIN PEĐE STOJAKOVIĆA: Lep je KAO LUTKA, PREDVIĐAJU MU NEVEROVATNU KARIJERU! (FOTO)

Sin Peđe Stojakovića ima sve predispozicije da nadmaši proslavljenog oca.

Objavljeno:

Svima je poznata blistava karijera košarkaškog asa, a sin Peđe Stojakovića, Andrej veoma uspešno gazi očevim stopama.

Naime, Stojaković junior trenutno je visoko pozicioniran na NBA draftu, a brojke koje beleži na košarkaškom terenu fascinantne su stručnjacima te ne čudi što su mnogi univerziteti odavno pokazali interesovanje za njega.

Prestižni univerzitet Djuk sa kog su potekle mnoge NBA zvezde ponudio je Andreju punu stipendiju i opciju da igra za legendarne "Blu Devilse", a pored ovog univerziteta, ponude su poslali i UCLA, Stenford, Kentaki i Sent Meri.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/andrejstojakovic_

Osamnaestogodišnji Andrej igra na poziciji krila, a jedna od bitnih odlika mu je šut baš kao i njegovom ocu. Visok je 201 centimetar i stručnjaci mu prognoziraju veliki košarkaški uspeh.

Iako još uvek srednjoškolac, sin Peđe Stojakovića poseduje ogromno samopouzdanje, ali je svestan i čenjenice da mora vredno da trenira kako bi nadmašio proslavljenog Peđu:

- Svaki put kada igram moram da pokažem da mogu mnogo više. Dokazaću da mogu da uspem i budem Andrej, a ne Peđin sin - govorio je mlađi Stojaković.

Andrej Stojaković
foto: Printscreen/Instagram/andrejstojakovic_

Andrej koji poseduje srpsko kao i grčko državljanstvo, ima mogućnost da bira i za koju reprezentaciju će igrati, a ne sumnjamo da će se konsultovati sa roditeljima, Peđom i majkom grčkom lepoticom Alekom Kamilom.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.