OVU ISTINU IZ ŽIVOTA ZORICE BRUNCLIK NIKO NE ZNA: Spremite se da SAZNATE njeno PRAVO POREKLO
Foto: Youtube

otkriveno

OVU ISTINU IZ ŽIVOTA ZORICE BRUNCLIK NIKO NE ZNA: Spremite se da SAZNATE njeno PRAVO POREKLO

Od 1985. godine u skladnom braku je sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Objavljeno:

Zorica Brunclik je sa razlogom jedna od najvećih estradnih zvezda koja je vlasnik možda i najvećeg broja pesama. Na njenim albumima mogu se naći numere različitih žanrova, koje su bez obzira na to i danas, nakon nekoliko decenija hitovi bez kojih se ne može.

Uprkos tome Zorica ne krije da obožava izvornu muziku u kojoj uživa kako van scene, tako i na sceni.

"Sve ovo vreme koliko sam na estradi sam se trudila da se izvorna muzika ne zaboravi, čak smatram da kolege i treba da je uvrste. Želela sam i u neka muzička takmičenja da uvedem obaveznu kategoriju da akapela otpeva jednu strofu bez obzira sa kog područja dolazi. Izvorna muzika je nešto što je naš temelj", rekla je pevačica te iznela svoje mišljenje o popularnm autotjunu i muzici novog vremena:

" Svaka vrsta muzike ima svoju i lošu i dobru stranu, svako vreme nosi nešto novo jednostavno".

Inače, Rođena je 29. juna 1955. godine u Beogradu, a otac joj je poreklom Slovak.

Razvod roditelja rano je u njenoj malenoj glavici napravio zbrku. Dok je u majčinom domu u Smederevu živela u velikoj oskudici, kod oca je u prestonici mogla da oseti sve blagodeti života.

- Danas bi moja majka Zlatija, da je živa, bila ponosna na to šta sam sve postigla, ali je na moju sreću uspela da oseti uvažavanje koje smo stekle kod ljudi i promenu našeg standarda. Ja sam primer kako ništa u životu ne može brzo i preko noći, ali ne treba gubiti nadu. Naime, imala sam trojicu braće, Ljubivoje i ja smo od istih roditelja, a potom je mama rodila još dvojicu u drugom braku. Svi smo živeli zajedno. Svojim očima mogla sam da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Živeli smo u velikoj nemaštini, jer je imala jadnu platu, pa se dešavalo da smo jedno jaje delili na četiri dela. Jedne godine, mama mi je kupila tri broja veće cipele da bih mogla da ih nosim nekoliko sezona. Kao nove bile su mi velike, a kada su mi postale taman, đon se pocepao pa je očuh morao da ih veže žicom. Jednostavno, nije bilo za bolje. Spavali smo na slamarici, sve četvoro dece, i ujutro se budili mokri jer bi se ovi najmlađi upiškili i po nama - opisuje Zorica, koja je po nekoliko meseci godišnje provodila uz tatu.

Od 1985. godine u skladnom braku je sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.