4 SATA DAVALA IZJAVU U POLICIJI, SA NJOM JE BIO DEČKO: Soraja joj OVO nikad ne bi URADILA!
Foto: ATA images

da li JE REALNO?

4 SATA DAVALA IZJAVU U POLICIJI, SA NJOM JE BIO DEČKO: Soraja joj OVO nikad ne bi URADILA!

uradila

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. Novembar gde je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje .Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

Voditeljka je u policiji bila sa svojim emotivnim partnertom koji ju je odvezao i sačekao jer je bila veoma potrešena zbog celokupne situacije.

Jovana je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u polcijskoj stanici.

- Baš smo detaljno prešli sve. Ja ću reći ono što smem da kažem, a to je da je policija veoma ozbiljno uzela u obzir slučaj i da će poruke sve biti ispitane. Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Poruke su jezive, ljudi su zgroženi bili. Policijsku zaštitu za sada nisam dobila, ali nije isključeno s obzirom da u poslednjim porukama ovaj koji mi je pretio poslao navijačku pesmu protiv Brankice Stanković i napisao:”Ti si sledeća”.

- Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni. Ja moram da kažem da je meni sinoć Tamara Đurić poslala poruku i napisala je: “Jovana ja sa ovim nemam nikakve veze”. Koliko ima veze, utvrdiće policija. - rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

1 / 6 Foto: ATA images

- Od Soraje i Stanije ovo ne možeš da doživiš nikada. Soraja i Stanija su nivo. Bolje sestro da si se uhvatila za dalekovod nego za Jovanu Jeremić - rekla je ona.

Podsetimo, u međuvremenu se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je u saopštenju navelo da će proveriti sve navode novinarke Jovane Jeremić, u vezi pretnje koje su joj upućene telefonskim putem.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.