ZOKU ZOVU "CRNA UDOVICA", A ZA OVO SE SPREMALA CEO ŽIVOT: Kad devojka OSUĐENIKA postane RIJALITI ZVEZDA u SRBIJI!
Foto: Zorana Jevtić

milica opasnica

ZOKU ZOVU "CRNA UDOVICA", A ZA OVO SE SPREMALA CEO ŽIVOT: Kad devojka OSUĐENIKA postane RIJALITI ZVEZDA u SRBIJI!

Hajde malo da porazgovaramo o ženi o kojoj je guglao ceo Balkan ovih dana!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Dobar dan ili dobro veče, zavisi kad čitate ovu kolumnu. Mada, neću reći dobro jutro, jer ova tema nije baš idealna za početak dana.

Zorica Zoka Mitrović našla se u centru pažnje kada je njen dugogodišnji partner Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović. Doduše, viđali smo je i mnogo pre ovoga, ali tada nije bila toliko popularna, budući da nije bila spremna da pokaže sve svoje kapacitete.

Mislim da ne postoji osoba u Srbiji, ali i u regionu, koja nije čula za nju, pročitala neku vest ili bar guglala njeno ime. Zoka je zasijala u možda najgorem trenutku u kom je mogla, ali je ipak dobila svojih 5 minuta slave.

Čini mi se da je ona ovaj trenutak čekala ceo život. Em što je pokazala da je lojalna, pa makar to bio i Zoran, em je njen stajling dugo biran za ovo. Bujni dekolte otkrio je i više nego što smo planirali da vidimo, a mističnost u vezi nje je zainteresovala čitavu javnost. Ko je Zoka i zašto tako dobro izgleda? Da li je ona bila ljubavnica mnogo pre nego što je Jelena ubijena, pa je samo čekala svoj dan da se pojavi kao prva i jedina, ili se možda zaista zaljubila u "nevinog čoveka" kako zna često da kaže.

Zoka se pojavila uz svog muškarca i u svoj tragediji ga zasenila. Njen stav, ali i ponašanje odavali su utisak da je ona žena zaštitnica koja je rešila da do kraja bude uz svog čoveka, koji je za nju nevin, iako su to drugi drugačije tumačili. Duboki dekolte, isfenirana kosa i jaka šminka, kao i velike naočare u narodu poznatije kao "muve zunzare", ali i visoke štikle... Zoka je zaista čekala ovaj dan!

Kad malo bolje razmislim, Zorica je postala jača od rijaliti zvezde, jača od bilo kog rijalitija koji smo mogli da pratimo u Srbiji.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Identitet Zorice Zoke Mitrović je otkriven prilikom Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Kako sam čitala, ona je vodila neku stranicu na Fejsbuku koja je bila podrška Zoranu, a sve je to kasnije preraslo u ljubav, mada ima i ona priča da je ona bila njegova ljubavnica mnogo pre Jeleninog ubistva. U mnogim komentarima ispod raznih novinskih članaka, vesti itd. sam pročitala da je zovu "Crna udovica" iako mi to baš i nema smisla, budući da ona svog muža nije sahranila. Mada, robija od 40 godina je zaista velika i verujem da im se ne smeši baš idealna budućnost, kao i da ova ljubavna priča nema baš srećan kraj.

"Jesam, biću i ostaću Zoranova podrška, jer verujem u njegovu nevinost. Zbog svog uverenja sam preživela štošta, što mi je dalo signal da sam u pravu", rekla je zoka novinarima jednom prilikom. Zoko, tvoja hrabrost, a mnogi će reći i ludost, nema baš smisla, pogotovo kada uzmemo u obzir da je tvoj izabranik optužen da je ubio svoju najveću ljubav.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Hajde da malo porazgovaramo o ovom slučaju na malo drugačiji način.

Jeste, Zoka je lepa i zgodna žena koja je stala uz svog muškarca, ali ona nije jedina koja je to uradila. Mnoge žene su se udavale za osuđene ubice i to u zatvoru, čak i za silovatelje, a mnogi psiholozi su se bavili ovom temom. Ja sam malo istraživala i možda ovi slučajevi nisu kao Zokijev, možda je on zaista nevin, ali Zoka zasigurno liči na neku od ovih žena.

100 puta sam se pitala zašto se neke žene udaju za serijske ubice, osuđenike, seksualne manijake itd...To nisu žene koje su bile u vezi s takvim muškarcima pre nego što su njihovi zločini izašli na videlo pa su odlučile ostati uz njih, već su to uglavnom žene koje su za te muškarce čule putem medija, kad im je suđenje za zločine već počelo (Zoko, ako mu nisi bila ljubavnica pre Jelenine tragične smrti, onda treba da pročitaš ovo). Mnogi psiholozi se slažu da je za to krivo stanje pod imenom hibristofilija.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

To je naziv za seksualnu sklonost prema osobama koje su počinile strašne zločine, a radi se uglavnom o serijskim ubicama, seksualnim prestupnicima i vođama kulta... mada, može biti i samo o ubicama koji su imali jednu žrtvu.

Postavlja se pitanje šta je to toliko privlačno u muškarcu koji je vrlo verovatno potpuno zao i opasan, zbog čega je završio u zatvoru. Pored seksualne privlačnosti, verujem da tu dosta uloge igra i harizma, mada meni Zoran nije posebno harizmatičan čovek. Ali mističan jeste, a Zoka je definitivno u tom fazonu, budući da ima istu tetovažu kao on, koja je prepuna simbola.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Tu je i uzbuđenje koje dolazi od kontakta sa zloglasnim osobama, a nekim je ženama privlačna dominantnost takvih muškaraca. Zoran jeste na lošem glasu, koliko god se trudio da to suprotno dokaže. Ljudi koji imaju takve situacije u životu, obično su odlični manipulatori, pa se možda žene i zbog toga zaljubljuju u njih.

Verujem da Zoka zaista veruje u to da Zoran nije kriv. Da li je zbog toga što mu veruje na reč ili zna nešto više od nas videćemo... Za sad ostaje samo da pratimo ovaj slučaj, kao i da čekamo Zokine nove stajlinge, ali i reakcije, koje su obično poprilično burne.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.