NAKON ŠTO JE POKAZALA PRSTEN OLIVEROVA UDOVICA PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST: Ovo je posvećeno JURIĆU?
Foto: Miloš Miškov, Marina Lopičić

HIT

NAKON ŠTO JE POKAZALA PRSTEN OLIVEROVA UDOVICA PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST: Ovo je posvećeno JURIĆU?

Mnoge je iznenadila ovom objavom!

Objavljeno: 08:56h

Uveliko se priča da su Milena Ivanović i Igor Jurić stali na "ludi kamen", a ona je sad podelila poruku koja je pokrenula veliki broj poruka.

Nakon što su potvrdili da su u vezi udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović i Igor Jurić susretali su se najvećim delom s negativnim komentarima. Zamereno im je što su se nedugo nakon porodičnih stradanja osmelili da ponovo uživaju u sreći, a nadasve novoj šansi da vole i budu zaljubljeni.

Milena Ivanović, Igor Jurić
foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Uprkos spekulacijama na temu njihovog odnosa izabranica pokojnog političara i Jurić nisu dali na svoju ljubav, nastavili su da se vole, a po svemu sudeći odnos su popeli na višu instancu. Venčali se Milena i Igor vest je koja se rodila nakon jedne fotografije, na kojoj se narodna poslanica pohvalila vereničkim prstenom i burmom.

A ona je sada podelila objavu koja je mnoge zbunila!

- Ljubi Boga, pa će i On tebe kroz nekog posebnog - osvanulo je na Instagram profilu Milene Ivanović.

Gorepomenute spekulacije se nastale na osnovu komentara sa Instagrama i zbog toga što udovica političara Olivera Ivanovića na nekoj fotografiji nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi venčani prsten.

"Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?", pitao se jedan u komentarima, a onda su "istraživači" krenuli da listaju njen profil i da traže kada je bila sa prstenom, a kada ne.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Tako su došli do podatka da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

Podsetimo, Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, veoma je aktivna na Instagramu, pa je tako i nedavno postavila slike sa nepoznate destinacije.

Najviše pažnje privukla je upravo fotografijama u kupaćem kostimu, ispod kojih se nižu komentari. Međutim, ne zaostaju ni slike koje pokazuju večernja izdanja.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.