JOVANA JEREMIĆ SE BAŠKARI NA JAHTI MOĆNOG MUŠKARCA: Tu je i još jedna ŽENA koju ODLIČNO ZNATE!
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

HIT fotka

JOVANA JEREMIĆ SE BAŠKARI NA JAHTI MOĆNOG MUŠKARCA: Tu je i još jedna ŽENA koju ODLIČNO ZNATE!

Mnogi se nisu nadali ovome!

Objavljeno: 10:38h

Voditeljka vikend Novog jutra na televiziji Pink Jovana Jeremić i pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, po svemu sudeći, odlučile su da zakopaju ratne sekire i zaborave raniji sukob, do kojeg je došlo nakon jednog pevačicinog gostovanja kod voditeljke u emisiji.

Naime, Dijani se nije dopao tretman koji je dobila u emisiji, pa se čak pisalo i da je voditeljki pretio njen suprug Daniel Rokvić.

Jovana je u emisiji Ognjena Amidžića, rekla kako joj je pretio muž jedne pevačice koja je umislila da je zvezda.

- Imam, neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta - izjavila je Jovana, a pojedini su odmah povezali da je u pitanju pevačica Dijana Janković, koja je poznata po svom luksuznom životu i koja je u braku sa znatno starijim i imućnim suprugom Danijelom.

Didi Janković
foto: Printscreen/Instagram/didijofficial

- Jovana mi je veoma simpatična i kako bih joj podigla rejting pristala sam da joj dođem u emisiju koju je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje, mnogo sam se dvoumila da li da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji je ne zna ko je voditeljka i nikada je nije upoznao niti ga ona zanima- odgovorila je pevačica tada.

Međutim, sada je Jovana otkrila da je na pevačicin poziv odlučila da ih poseti na njihovoj jahti u Crnoj Gori, i to sa svojom ćerkom Leom.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

"Život je ono sto ti se dešava u pauzi tvojih planova. Naš susret i poznanstvo išlo je na drugaciji način. Životan, ali istinit. Najviše se vole oni koji su slični po životnim stavovima. Ne volim lažne promiskuitetne likove. Dijana je original. Bilo nam je prelepo. Bila mi je čast i osecala sam se kao kod kuce na porodičnoj jahti Dijane. Dijana je prvi poziv na jahtu koji sam prihvatila jer je kod porodične zene, majke, legalne i legitimne supruge Danijela Rokvića. Ja sam neko ko voli ciste stvari i prezirem promiskuitet i kurvarluk bilo koje vrste. Čisto ili nikako", napisala je voditeljka.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.