ŠOOOOK! RAZVELI SE DUŠKO TOŠIĆ I JELENA KARLEUŠA!
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

au, čoveče!

ŠOOOOK! RAZVELI SE DUŠKO TOŠIĆ I JELENA KARLEUŠA!

Ona je na svom Instagram profilu objavila sve u vezi razvoda:

Objavljeno: 13:56h

Razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a sada se Jelena Karleusa je na svom Instagram profilu otkrila da se razvela do Duška Tošića.

1 / 10 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Ona je na svom Instagram profilu objavila sve u vezi razvoda:

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Okončali su brak nakon 14 godina, a ova vest je šokirala naciju!

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Podsetimo, svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Duško i Jelena imaju i još jednu ćerku, mlađu, Niku.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.