MILICA VESELINOVIĆ SMUVALA NOVOG DEČKA! Lep je kao LUTKA, a tek da mu vidite GRAĐU!
Foto: Prinstceen

kakav šok

MILICA VESELINOVIĆ SMUVALA NOVOG DEČKA! Lep je kao LUTKA, a tek da mu vidite GRAĐU!

Međutim, Mensur i Milica - prvi par Zadruge 5, nisu sa imanja izašli kao par, a do pomirenja nije došlo ni kada su se slegli utisci i preispitale emocije

Objavljeno:

Bivši stanari Bele kuće Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović definitno su jedan od parova, koji su obeležili petu sezonu najledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'', a o njihovoj turbulentnoj vezi i raskidima pisalo se i pričalo tokom cele sezone, budući da su od samom početka uplovili u emotivni odnos koji je opstao gotovo do samog kraja.

1 / 5 Foto: Printscreen Zadruga

Međutim, Mensur i Milica - prvi par Zadruge 5, nisu sa imanja izašli kao par, a do pomirenja nije došlo ni kada su se slegli utisci i preispitale emocije.

Milica je već našla novu ljubav, te sada uživa pored novog dečka Andreja Kandića, koji je objavio i stori sa njom, ali je pokušao da sakrije njen identitet, tako što je preko njene glave stavio veliko plavo srce.

1 / 1 Foto: Printscreen

Međutim, na osnovu Miličine narukvice i plave haljine, u kojoj se snimala i za društvene mreže, jasno se može zaključiti da je upravo ona u zagrljaju ovog zelenookog momka, a kako je i kada ova ljubavna romansa otpočela, ostaje da saznamo!

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.