MILICA POKAZALA PRAVO LICE U EMISIJI UŽIVO: Žestoko POTKAČILA bivšeg, Mensur nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO!
Foto: RTV Pink printscreen

ŠOKANTNO

MILICA POKAZALA PRAVO LICE U EMISIJI UŽIVO: Žestoko POTKAČILA bivšeg, Mensur nije znao ŠTA GA JE SNAŠLO!

Nakon priloga sve maske su pale

Objavljeno:

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Njima je puštewn prilog, na kom su imali priliku da pogledaju kako je počela njihova ljubavna veza.

Kako se osećate? . pitala je Dušica.

-Iskreno, nisam gledao. Bio je neke razgovor... Ja se sećam kakvi su nači početci. Bilo je tubulentno, bilo je lepih i ružnih momentata, ali su preovladali ružni. Bilo je tenzije, zbog nje. Ona je mene razluđivala, kako je ne volim i ne posvećujem dovoljno pažnje. Ona je ta koja nije htela da razume da me ne zanima niko, sve sam rizikovao zbog nje i prolupao. Ka dnaiđu na nešto loše, shvataju šta su imali. Ja to govorim iz svog primera. Nekad pogrešim u proceni - rekao je Mensur.

-On je deo mog nekog... Sećam se svega, nema potrebe bilo šta da se pusti. Ja se setim lepih i lošim i mojih i njegovih grešaka. Čudno mi je da imaom ovakvu relaciju - pričala je Milica s knedlom u grlu.

-Je l' ti nedostaje odnos sa početka? - pitala je Milica.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

-Sa početka da... Početak je bio najlepši, gledala sma dosta klipova. Mislila sam da nas niko nije podržavao, imamo dosta grupa i lepih klipova - nastavila je ona.

-Ja nisam dobio mnogo poruka, dobio sam par porukica, neko mi skrene pažnju. Reakcije nisu neke. Meni nije nijedna grupa poslala poruku, video sam samo neke tagove - ubacip se Mensur.

-Meni su pisali, ali nije bitno, bitno je ko žali. Ja radim šta osećam, a ne šta drugi nalažu i šta bi želeli. Ja ne mogu da kažem da janjega mrzim ili da imam lošu nameru prema njemu. Postoji razočarenje možda.... Ja kao sooba koja sam bila sa njim, ne žalim - govorila je Milica.

-Ja pamtim lepe trenutke, ali loši me dokrajče. Ja pamatim lepo... Ona vrlo dobrozna kako da se se ponaša - rekao je on.

-Mensure, ti znaš da sam ja tvoja škola i misim da am desetka čista - odbrusila je Veselinovićeva.

1 / 8 Foto: Espreso

-Gledao sam je kao mladu damu kojoj sam dužan da dam neki savet. Ja sam se uželeo druženja i slobode. Ja sam neko, a ljudi me samo povezuju sa nekim devojkama i gde sam prespavao. Ja bih prošao bolje i ne bih plaćao smeštaj da sa se ušuškao kod njih. Nisam sa Marijanom, Minom... Ja volim da se zezam i šalim - nastavio je Menusr.

-Zanimljivo mi je da gledam njegova objašnjavanja. Nisam bila na finalnoj žurki, verovatno sam nedostajala. Mensur je druga osoba, po njegovom govoru. Drago mi je da je bio tako veseo i da se napunio pozitivnom energijom. Više mi se sviđa, ne u emotivnom smisli, ovakav nego njegovo učešće u rijalitiju. Trebao je da budeo pušteniji iskreniji. Ja ga znam i znam njegov pogled, nisam videla da ima komunikaciju. Prikrivao je mnogo stvari, videla sam komunikacije. Ja sam mlada, ali sam dosta toga videla, koliko god je hteo to daprekrije. Bilo je to i voleo je u prolazu da dobaci, ali nema veze. Žao mi je što nije bio iskreniji - pričala je Milica.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.