SVE ZNAMO O JELENI MARJANOVIĆ, ALI SU OVE DVE TRAGEDIJE DOBRO SKRIVANE: Niko nije znao da joj se OVO DESILO, AU!
Foto: Kurir

kakav šok

SVE ZNAMO O JELENI MARJANOVIĆ, ALI SU OVE DVE TRAGEDIJE DOBRO SKRIVANE: Niko nije znao da joj se OVO DESILO, AU!

- Jelena je izgubila glas posle smrti oca Dušana, koji joj je bio najveći oslonac u životu

Objavljeno:

Pevačica Jelena Marjanović zbog čijeg ubistva je njen suprug Zoran u petak osuđen na 40 godina pred Višim sudom u Beogradu, imala je težak život pun tragedija. Jelena je jako mlada počela pevačku karijeru koju je prekinula zbog smrti oca, a o njenim nedaćama za Kurir je detaljno govorila Jelenina majka Zorica Krsmanović koja je i sama preminula nekoliko meseci posle ćerkine smrti.

- Jelena je izgubila glas posle smrti oca Dušana, koji joj je bio najveći oslonac u životu.Prvi put je zapevala na svadbi tri godine posle smrti oca, i to baladu koju je posvetila njemu - prisećala se 2016. godine majka Zorica.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Kako je tada rekla, Jeleninom ocu Dušanu nikad nije bilo teško da bilo šta uradi za svoju mezimicu.

- Da je moj muž Dušan živ, možda bi i Jeca bila s nama. On bi je zaštitio od svega. Dušan joj nije dozvoljavao da ide kod bilo kog menadžera, bojao se za nju... Išao je svuda s našom ćerkom i vodio računa o njenoj karijeri. Bio je njen zaštitnik - ispričala je uplakana Zorica posle ćerkine smrti.

Krsmanovićeva je tada navela da je Jelenina karijera išla uzlaznom putanjom, ali da ju je porodična tragedija zaustavila na putu do zvezda.

- Jeca je nastavila da peva u studiju. Uvek je pevala balade, a one su joj možda lepo legle zbog te tuge koju je nosila u srcu. Retko ko zna da pokaže emociju dok peva neke pesme, a ona je znala. Posle srećnog detinjstva i super karijere bukvalno joj se ceo svet srušio kad joj je otac preminuo od raka. Dušan je preminuo samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada - rekla je neutešna majka i dodala da je o Jeleni nakon očeve smrti brinuo stric.

1 / 6 Foto: Aleksandar Stojanović

Kako je Zorica ispričala, Jelena je u ocu videla najveću podršku. Njegovo mesto je kasnije na neki način zauzeo Zoran.

- Ubrzo nakon Dušanove smrti Jelena je izgubila i strica, koji joj je bio oslonac u životu nakon što je izgubila oca. Isto ga je mnogo volela. Kakva je to ljubav bila, a neko je to prekinuo i unesrećio nas - priča majka Zorica.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.