OVA SRPSKA GLUMICA JE ZAVELA BRENINOG SINA! PRIZNALI DA SU U VEZI, NJU SVI OBOŽAVATE: Evo šta kaže za Živojinoviće!
Viktor Živojinović, Foto: Printscreen Instagram

iscurelo

OVA SRPSKA GLUMICA JE ZAVELA BRENINOG SINA! PRIZNALI DA SU U VEZI, NJU SVI OBOŽAVATE: Evo šta kaže za Živojinoviće!

Par priznao da je u emotivnoj vezi

Objavljeno:

Devojka Viktora Živojinovića više nije tajna. Snimak koji je sin Lepe Brene nedavno objavio na Instagramu napravio je opštu pometnju. Tada nismo znali ko je zavodljiva devojka u Viktorovom naručju, ali sada i te kako znamo.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Nova devojka Viktora Živojinovića je glumica Milica Tomašević koju publika obožava u seriji "Istine i laži". Ona je u intervjuu za Informer potvrdila vezu sa Bobinim i Breninim sinom.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - kroz osmeh je rekla Milica i i istakla kako ju je porodica Živojinović prihvatila.

Milica Tomašević, Viktor Živojinović
foto: Instagram printscreen

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže buduća snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurki u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića.

Bonus video:

00:50

Viktor Živojinović slavi rođendan, a evo ko je sve bio tu!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.