MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Izabrali SKANDALOZNO ime za bebu, svi u ŠOKU!
Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, BETA DRAGAN GOJIĆ, PRINTSCREEN/PINK

procurelo

MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Izabrali SKANDALOZNO ime za bebu, svi u ŠOKU!

Peca brutalan prema bivšoj!

Objavljeno:

Maja Marinković diže prašinu gde god da se pojavi. Tako je bilo i za proslavu rođendana njene najbolje drugarice, Tijane Ajfon gde su sve oči bile uprte upravo u Maju zbog afere sa Pecom zvanim Vijagra, bivšim partnerom Aleksandre Subotić koja mu je rodila sina.

Ona se vratila u Crnu Goru, a rijaliti zvezdu je na aerodromu u Tivtu dočekao dečko, a potom su se zajedno uputili u njegovu kuću u Utjehi.

- Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili... Danima imam mučnine, kasni mi... Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije "omanuo" - priča Maja za Informer i dodaje da je odlepila za biznismenom:

Maja Marinković
foto: Instagram

- Srećna sam i ispunjena sa Pecom! Ovo što imam sa njim za mene je nešto novo, drugačije i bolje od svega što sam imala ranije. Peca mi se mnogo sviđa, dopada mi se njegova energija, ma sve volim kod njega!

Maja je sigurna da se njoj ne može desiti ista sudbina kao njenoj bivšoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Ne plašim se da će me Peca prevariti, sigurna sam u našu ljubav. Kako mene neko može da prevari kad ovako izgledam?! Žao mi je Aleksandre što je sve ovako ispalo... Ma nisam ja njima ništa pokvarila. Kako mogu da pokvarim nešto što je već bilo pokvareno?! Ne mislim da je u redu jer smo bile bliske, ali Peca i ja nismo mogli protiv svojih emocija...

- Voleo bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovek stalno pominje - priča biznismen aludirajući na svog bivšeg tasta Karađorđa Subotića.

Zaljubljeni par planira da se skući u Beogradu.

- Odlučio sam da se preselim iz Novog Sada. Maja i ja živećemo u Beogradu na vodi. Kupiću dupleks za nas i naše dete - kaže biznismen i javno poručuje bivšoj partnerki Aleksandri da i ona nađe što pre dečka:

- Želim Aleksandri svu sreću, neka i ona nađe nekog ko će je voleti kao ja Maju i neka nas pusti da uživamo. Nemam kontakt sa njom... Mogla je da bude sa mnom u prijateljskim odnosima, ali sama je kriva što ne pričamo. Rekao sam joj da će dobiti stan i da ću novčano obezbediti decu i to je to od mene!

1 / 12 Foto: Instagram, Printscreen

Da podsetimo, Karađorđe je ime oca Aleksandre Subotić, vanbračne supruge Predraga Raspopovića Pece, sa kojim je Maja uplovila u aferu.

Marinkovićeva je prvi put stala pred kamere pred proslavu rođendana Tijane Ajfon i ponosno istakla da je u vezi sa Predragom, dodajući da njeno prijateljstvo sa Aleksandrom "nije bilo baš onako kakvo je predstavljeno", kao i da Raspopović "nije bio Subotićkin muž nego dečko", kao i da se "ne seća da je bila na njihovom venčanju", pa nije ni sigurna kako može od dečka da postane muž, kao i da se ne oseća krivom zbog emocija koje su se rodile između nje i Raspopovića.

Bonus video:

00:42

Novak Đoković probao novi ekstremni sport, mnogi ne bi imali hrabosti

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.