ŠOKIRALA JE SRBIJU KADA JE PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA: Pevačica uradila DŽINOVSKE SILIKONE jer KLIJENTI to vole?!
Foto: Privatna arhiva

hit

ŠOKIRALA JE SRBIJU KADA JE PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA: Pevačica uradila DŽINOVSKE SILIKONE jer KLIJENTI to vole?!

Transrodna pevačica ne prestaje da šokira javnost!

Objavljeno: 11:15h

Pre izvesnog vremena, naša pevačica, Elektra Elit je ispričala kako se prostitucijom bavi već dugi niz godina, kako su njeni klijenti najčešće heteroseksualci, a nikako homoseksualci, te kako među mušterijama ima najviše zauzetih muškaraca, kojima ona za novac ispunjava sve fantazije.

Ona je tada šokirala ceo Balkan, a o svom poslu nije prestajala da govori javno. Međutim, neko vreme je nismo viđali na mrežama, kao ni na događajima. Ona je dane provodila u Švajcarskoj, a sada je rešila da malo uživa.

Transrodna pevačica i ekstravagantna Elektra juče je nakon duge medijske tišine, na Instagram profilu pratiocima priredila pravi haos.

Pevačica je otišla u Pariz, ali je rešila i da pokaže nešto novo na sebi, a to su džinovske silikonske grudi koje su jedva stajale na mestu. Budući da znamo da je Elektra imala dosta manje grudi, očigledno je da je dodavala kubikažu.

Pevačica je pokazala kako uživa u Parizu, a komentari su samo padali na sve strane!

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Poznato je da je Elektra nekada bila muškarac, kao i da je veliki ljubitelj korekcija, pa sada pevačica izgleda i više nego odlično. Kako smo saznali do sad je radila usne, jagodice, nos, grudi, a redovno posećuje i kozmetičare, kao i doktore za malo botoksa i hijalurona.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.