ŠOOOOK! RAZVEO SE BAJAGA NAKON 33 GODINE BRAKA!?
Foto: Marina Lopičić

DA LI JE MOGUĆE?

ŠOOOOK! RAZVEO SE BAJAGA NAKON 33 GODINE BRAKA!?

Iako je o ljubavi sa Emilijom uvek pričao sa velikim žarom, ona se ipak ugasila

Objavljeno: 22:29h

Momčilo Bajagić Bajaga, jedan je od onih koji privatni život čuva samo za sebe. No, u javnost je isplivala informacija da se muzičar razveo od supruge Emilije sa kojom je više od tri decenije u braku, piše Objektiv.rs.

Iako je o ljubavi sa Emilijom uvek pričao sa velikim žarom, ona se ipak ugasila, i par je navodno rešio da se raziđe, a zajedno su poslednji put u javnosti viđeni 2019. godine.

Živeli su u istom kraju, upoznali se u autobusu, a venčali 1989. godine. Njihov brak je trajao tri decenije, a iz njihove ljubavi dobili su dvoje dece, sina Marka i ćerku Anđelu.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

Bajaga nije krio da mu je Emilija uvek bila insiracija za ljubavne pesme koje je napisao. A kako muzičar kaže, njihov odnos opstao je zahvaljujući ženinoj snazi i strpljenju.

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi - rekao je ranije Bajaga, prisećajući se jednog njihovog letovanja

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.