"MOJA DECA ZNAJU DA IMAM SE*S ZA 1.000 EVRA! Šok priznanje srpske pevačice!
Ilustracija, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/TOXIC MUSIC

frapirala

"MOJA DECA ZNAJU DA IMAM SE*S ZA 1.000 EVRA! Šok priznanje srpske pevačice!

Pevačica otkrila da su joj mušterije uglavnom oženjeni muškarci kojima ispunjava sve fantazije.

Objavljeno: 12:44h

Naime, Elektra je između ostalog ispričala kako se prostitucijom bavi već dugi niz godina, kako su njeni klijenti najčešće heteroseksualci, a nikako homoseksualci, te kako među mušterijama ima najviše zauzetih muškaraca, kojima ona za novac ispunjava sve fantazije.

Elektra Elit
foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Ovu priču je pevačica potvrdila i za Alo!, te objasnila da se najstarijim zanatom nikada nije i neće baviti u Srbiji.

- Ovde dolazim da uživam. Za lovu radim samo u Švajcarskoj, ali za to debelo plaćam porez. Tamo je to legalizovano i nemam problem da o tome pričam - rekla je ona za Alo! i dodala:

- Srbi jesu najbolji frajeri, ali sa njima ne stupam u poslovni odnos. Niti oni meni plaćaju za se*s, niti ja njima - kaže Elektra Elit i otkriva svoju cenu.

- Ja nisam jeftina ku*va kao ove druge što se je*u za 300-500 evra. Sat sa mnom košta 1.000 evra! Ja sam skupa! - ponosno ističe transrodna pevačica, i naglašava da ona nikada nije krila ni od svojih najbližih kojim se poslom bavi.

- Nemam čega da se stidim. Moja deca znaju šta radim, i ne osuđuju me. Imam sina i ćerku koji su ponosni na mene u svakom pogledu - kaže pevačica koja se pre 13 godina razvela od supruge i rešila da promeni pol, te postala žena. U tome je, kako kaže, njena prednost u odnosu na druge žene koje se bave istim poslom kao i ona.

1 / 7 Foto: Printscreen Pink tv

- Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene već kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija i muškarac si, ti znaš šta želiš, a ja to mogu da ti pružim, jer sam i sama bila muškarac - naglašava ona.

- Mušterije imaju veće poštovanje prema meni nego prema svojoj ženi ili devojci, slobodniji su u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije, koje dođu samo na pet ili deset minuta - kaže ona za Alo!.

Elektra Elit napominje da je ni pandemija koronavirusa nije sprečila da zarađuje od svog tela, ali je biznis preusmerila na onlajn.

- Postoje četovi na kojima razmenjujem poruke sa korisnicima mojih usluga, a postoje i video-pozivi kao druga solucija. Kada bih rekla da je ovo vreme loše za moj posao, lagala bih. Naravno, pre izolacije je bilo puno bolje, ali se ne žalim ni sada - rekla je ona.

Elektra Elit
foto: ATA IMAGES

Podsetimo, transrodna pevačica Elektra Elit gostovala je nedavno u emsiji "Kontrašou" na Kurir televiziji u kojoj je iznela mnoge pikanterije iz svog turbulentnog života.

Naime, poznato je da je javno priznala da je zarađivala davajući se*sualne usluge mnogim moćnim muškarcima, među kojima su se našle i poznate ličnosti.

Odgovarajući na mnoga pitanja, na iznenađenje mnogih, otkrila je nešto što je malo ko znao a to je da joj je poznati pevač narodne muzike Mitar Mirić tražio se*s.

- Pisao mi je Mitar Mirić, ništa nije bilo pitao me je samo gde sam, šta radim ali opšte je poznato da ja sa muškarcima iz Srbije nemam odnose, da radim samo preko grane - bila je kratka Elektra.

Bonus video:

00:49

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila NIJE MOJ TIP!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.