OTKRIVENO ČIME SE SVE BAVI MILAN BOSILJČIĆ: Biznis mu donosi VELIKU ZARADU, a ima i DVORAC!
Foto: Instagram

svaka čast!

OTKRIVENO ČIME SE SVE BAVI MILAN BOSILJČIĆ: Biznis mu donosi VELIKU ZARADU, a ima i DVORAC!

Milan je objasnio kako se rodila ideja!

Objavljeno:

Glumac “Igre sudbine“, Milan Bosiljčić, ne krije da gaji strast prema rakiji, a sada je odlučio da uloži u porodični biznis u kome prave samo šljivovicu i nijednu drugu vrstu rakije. Na početku razgovora, Milan je objasnio kako se rodila ideja za pravljenje rakije.

1 / 2 Foto: youtubescreen

- Preci iz Užica su se time bavili još pre 820 godina. Imali su svoje utvrđenje, tako je i nastao zamak na tom mestu kao omaž našim precima. Brat iz Amerike je imao želju da mesto naših predaha oplemenimo, a meni je prepustio da taj posao vodim, jer on nije toliko često u Srbiji. Rado sam to preuzeo na sebe i rakija koju mi pravimo proizvodi se preko 20 godina. Od rakije proizvodimo samo šljivovicu koja se čuva po posebnoj recepturi i u buradima. Sada je već postala premium brend, dobila je i nagradu - priča Milan za “Super TV“ i dodaje:

- Nismo želeli o tome javno da pričamo. Sve smo radili u tišini. Vreme je da sada svi znaju za naš imidž, jer je naša porodica imala tradiciju, kao i poštovanje svih ljudi. Milan Bosiljčić, moj čukun deda, bio je poslanik u Kraljevini Srbiji. I sam Kralj Aleksandar je krstio decu u našoj porodici. Ono što imamo kao saznanje, jeste da se Kralj Petar sprijateljio sa našim precima. Nemci su nam nažalost sve spalili u prošlosti. Nemačka ekspidicija je popalila sve šljivike i destilerije, nakon toga su nam komunisti sve oduzeli. Ostali smo pod jednom krošnjom, od toga su moj otac, stric, tetka i pokojna baka počeli da stvaraju sve iznova - ističe sa ponosom Bosiljčić koji je istakao da je rakija njegove porodice vrhunska.

- Pored toga što je vrhunska rakija koju su naši preci radili, morali smo sa modernizacijom tehnologije da idemo napred. Ja vodim čitavu priču oko rakije, ali naravno da postoje tehnolozi koji se pitaju za skoro sve što je vezano za recepturu i pravljenje. Vrlo često uzmem kvadove i obiđem delove gde sam nastao i taman se podsetim ko su mi preci. U ono vreme ste morali krvnički da radite kako biste zaradili neki novac. Ko god od poljoprivrede živi, znajte da je radan čovek - govori za “Super TV“ glumac koji je sa oduševljenjem prihvatio što im se u novoj sezoni “Igre sudbine“ pridružila glumica Mira Banjac.

Mira Banjac
foto: Ana Paunković

- Jedan veliki bard glume se pridružio i svima je zadovoljstvo zbog toga. Mira se družila sa mojim ocem, oni su generacija. Kad vi saznate da je neko radio sa vašim ocem, a onda ga nasledite u glumačkom smislu i dođete vi na red da se priključite takvoj veličini, nema boljeg osećaja. Od nje svakako čovek može sve da nauči što je vezano za glumu. Svaki mogući detalj i pristup svemu tome što može da vam da dodatni motiv kroz rad. Podelio bih ujedno i jednu zanimljivu anegdotu sa snimanja serije “Igra sudbine“. Mira je imala privatne obaveze i morala je da putuje. Međutim, kada su joj rekli da sutradan mora da snimi još neke scene koje su bile planirane, ona je kao pravi profesionalac otkazala sve svoje privatne obaveze i nastavila da snima. Mnogi mlađi glumi, pa i stariji bi tako nešto pokušali da izbegnu i teško bi odložili što su već isplanirali. Međutim, Mira je to hladne glave uradila i izgovorila: “Ja sam glumica i to je moj posao“. U takvim situacijama vidite da je ona diva, ali to od nje i iz njenih usta nikada nećete čuti - zaključuje Milan Bosiljčić za “Super TV“.

Glumac ističe da kruže dezinformacije u glumačkom svetu da je on u vezi sa Sandrom Bugarski iz “Igre sudbine“, poznatijom kao Pančeta.

Sandra Bugarski
foto: Instagram printscreen/sandra_bugarski

- Daleko bilo. Sandra Bugarski i ja smo najbolji prijatelji. Ona ima čoveka sa kojim živi i zove se Dragiša. Imamo neverovatnu i blisku energiju. Takođe, ista su nam životna interesovanja. Sandra je zaista prijatelj za sva vremena i ništa više od toga, kaže Milan.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.