HAOS NA NASTUPU! Zaletela se pijana kao letva na našu pevačicu i skočila na binu: Počela opšta PANIKA! (VIDEO)
Foto: tik tok printscreen

kada čovek ne rasuđuje svojim mozgom!

HAOS NA NASTUPU! Zaletela se pijana kao letva na našu pevačicu i skočila na binu: Počela opšta PANIKA! (VIDEO)

Muzičari poskakali da je sklone!

Objavljeno: 07:51h

Mlada pevačica Lena Čolak objavila je na društvenoj mreži TikTok snimak sa nedavne tonske probe na kom se vidi kako devojka pokušava da se popne na binu. Dok je Lena pevala, vidno pijana devojka pokušala da joj se pridruži, ali su je u tome sprečili radnici kluba.

Lena je često deli svojim pratiocima anegdote iz svog života, ali ono što vešto krije i dalje jeste njen ljubavni život:

1 / 5 Foto: Instagram

- Ona je želela da neko vreme bude sama, da bude skroz posvećena poslu, vredno je radila na novoj pesmi "Bidermajer" koju je posvetila jednom muškarcu, a sada je napokon ugledala i svetlost dana. Međutim, upoznala je dečka koji je oborio sa nogu. U pitanju je jako uspešan fudbaler kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Odnedavno su u vezi, ne žele javno da se eksponiraju kako bi izbegli pritisak javnosti i trude se da uživaju u svakom trenutku. Svi prijatelji su oduševljeni njenim novim izborom i nikada je nisu videli tako srećnu - zaključio je svojevremeno izvor za Alo!

@lenacolak Tonska proba može da izgleda i ovako ako vam upadne pijana engleskinja. ?? ? #tonskaproba #lenacolaktiktok #lenacolak #manjevina ♬ original sound - Lena Colak

Bonus video:

01:23

Haos u studiju: Lena Čolak oterala voditeljku sa mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.