VIKTOR NE SME DA KAŽE BRENI DA MU SE SVIĐA LEPA PEVAČICA?! Navodno se kriju i stalno su u istom društvu! (FOTO)
Viktor Živojinović, Foto: Stefan Stojanović

opa!

VIKTOR NE SME DA KAŽE BRENI DA MU SE SVIĐA LEPA PEVAČICA?! Navodno se kriju i stalno su u istom društvu! (FOTO)

Viktor Živojinović i Sandra Miljković navodno su stavili tačku na svoju vezu, a prema izjavama upućenih, Brena ne gleda blagonaklono na dolazak nove snajke

Objavljeno: 14:20h

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković nedavno su odlučili da je njihovoj dvogodišnjoj vezi došao kraj, a slobodnom mladiću izgleda nije trebalo previše vremena da preboli, te je na tragu nove romantične epizode.

Viktor Živojinović
foto: Emilija Jovanović

Atraktivna pevačica Lena Čolak, prema pisanju "Stara" mogla bi biti nova devojka Viktora Živojinovića, a kako je otkrio neimenovani izvor, upravo je s njom uhvaćen u provodu.

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan. Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije mnogo bunila. Nazdravljali su celo veče, smejali se, a nakon događaja zajedno su sa ostatkom društva otišli dalje u provod - započinje priču izvor, te dodaje da Viktoru nije lako da Lenu predstavi Breni.

- Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvek kriju jer Viktor ne sme da kaže Breni da se viđa sa pevačicom. Ona još uvek navija da se pomiri sa Sandrom jer je zavolela kao ćerku - završava izvor.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.