GUDELJ OBJAVIO PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU SA ANASTASIJOM! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, EPA Jose Manuel Vidal

uživaju u ljubavi!

GUDELJ OBJAVIO PRVU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU SA ANASTASIJOM! (FOTO)

Cecin komentar su svi primetili!

Objavljeno: 09:09h

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj svaki slobodan trenutak provode zajedno. Prošlog meseca uživali su na Ibici, gde su odseli u privatnoj vili, a onda je fudbaler morao da se vrati treninzima.

Lepa Cecina ćerka ovih dana promoviše novu pesmu, dok njen dečko, koliko možemo da vidimo na Instagramu, putuje po svetu sa svojom “Seviljom”. Da u životu ima dva jednako važna prioriteta - ljubav i posao - pokazao je i prvom zajedničkom fotografijom sa Anastasijom koju je objavio na društvenim mrežama. Trebalo mu je nekoliko meseci da to učini, ali – razumemo.

Na slici im društvo pravi Nemanjin brat Dragi. Sve troje su odabrali ležerne sportske stajlinge i verovatno ih ne biste prepoznali kada bi prošli pored vas na ulici. A među komentarima smo primetili i onaj najbitniji:

“Tri moja najlepša musketara!”, napisala je Anastasijina mama ispod fotografije.

1 / 9 Foto: instagram/printscreen

Podsetimo, Nemanja Gudelj iskeširao je 35.000 evra za odmor sa Anastasijom Ražnatović, fudbaler Sevilje iznenadio je pevačicu za 24. rođendan putovanjem na Ibicu.

Par je u sredu stigao na to špansko ostrvo i smestio se u jednom od najluksuznijih hotela u mestu San Antonio, piše Informer.

- Nemanja je zakupio apartman koji je opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Samo za smeštaj iskeširao je oko 20.000 evra! Želeo je da Anastasiji priušti odmor iz snova i uspeo je u tome - priča izvor blizak pevačici.

Sportista i ćerka Cece Ražnatović iznajmili su automobil kojim obilaze ostrvo, ali i jahtu.

- Uživaju na najskupljim plažama i u najboljim restoranima, a išli su i u šoping. Rešili su da napune baterije pošto se Nemanja uskoro vraća treninzima, a Anastasija ima zakazane nastupe do jeseni. Zato ne štede ni na čemu - kaže izvor i dodaje da su jedan ceo dan proveli na brodu:

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

- Iznajmili su jahtu i krstarili Sredozemnim morem. Za to zadovoljstvo Nemanja je izdvojio 2.800 evra, a dogovorili su se da to ponove jer su se odlično proveli.

Gudelj je na odmor poveo i svog vozača i najboljeg prijatelja Rašida Riverčafa, od kog se ne odvaja. Letovanjem je počastio i majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju!

- Želja mu je da Anastasija provodi što više vremena s njegovom porodicom, kako bi se bolje upoznali. Zato je i njih poveo na Ibicu i zakupio im apartmane. Veći deo dana je sam sa Tasom, ali se uglavnom svi okupe na večeri ili u noćnom provodu - priča naš sagovornik i dodaje da se Cecina ćerka odlično slaže sa svekrvom, zaovom i deverom:

- Ma oni nju obožavaju! Gudeljovi su je brzo zavoleli jer je dobra i vaspitana devojka. Navijaju da Nemanja i Anastasija budu što duže zajedno.

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović spakovala kofere i otišla u Madrid

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.