BIKINI POKRIO SAMO CRTICU! KARLEUŠA KO PUŠTENA SA LANCA RAZVALILA HOT IZDANJEM: Zbog RASNE KAUBOJKE padaju vilice!
Foto: instagram/printscreen

seksi!

BIKINI POKRIO SAMO CRTICU! KARLEUŠA KO PUŠTENA SA LANCA RAZVALILA HOT IZDANJEM: Zbog RASNE KAUBOJKE padaju vilice!

Ništa više ne prepušta slučaju

Objavljeno: 08:29h

Pevačica Jelena Karleuša otputovala je na odmor sa ćerkama, odakle svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje otkrivaju skoro sve

Pored mora Jelena Karleuša uživa i skoro svakodnevno na instagramu objavljuje provokativne snimke i fotografije.

Sada se fotografisala u bikiniju koji pokazuje sve odnosno koji pokriva samo crticu.

Karleuša se skinula u minijaturni bikini, a pažljivo odabrani kupaći kostim toliko je minijaturni da jedva da prekriva intimne delove tela.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je mnoge ostavila bez teksta pošto je u saopštenju istakla da se posle 14 godina razvodi od Duška Tošića.

Pevačica je objasnila da su se ona i fudbaler već o svemu dogovorili, te da nema mesta za spekulacije kada je njihov sporazumni rastanak u pitanju.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalili. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković

- Ova kuća i mediteranski vrt poseduju nešto što sam tražila čitavog života, a to su savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i prosto lekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate utisak da ste na moru jer tu je čak i miris smole koji dopire sa naših starih borova. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Ima dosta elemenata od drveta i mermera. Meni je protok energije vrlo bitan i sve radim po osećaju, pa je to bio slučaj i sa opremanjem životnog prostora. Izuzetno osećam kada neki zid, boja ili element prekidaju protok energije i svetla, pa se rukovodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne interesuju. Kuća se pravi prema onom ko u njoj treba da živi i bude srećan. Ovde ko god uđe oseti mir, spokoj i lepu energiju. Eto, taj stil preovladava.

Nešto kasnije se spakovala pa otputovala sa ćerkama na odmor. Nika i Atina uživaju sa Jelenom u Turskoj, a ona očito gde god da se pojavi - mami sve poglede. Čak je i menadžer njihove vile pao na pevačicine čari i čini sve samo da joj ugodi.

- Ovo je moj prijatelja Sebastijan, menadžer vile - počela je ona uz njihovu zajedničku fotografiju, pa dodala:

- Kaže da sam anđeo, da sam posebna, da imam dobro srec i sve druge laži koje mora da izgovara bogatim Ruskinjama - nasmejala se ona, pa otkrila kako im i stalno donosi hranu.

- Donosi nam po ceo dan da jedemo. Toliko jedem po ceo dan, da ne mogu ni da plivam. Samo plutam - izmamila je osmehe zatim JK, oglasivši se s odmora u minijaturnom bikiniju u kom je malo šta prepustila mašti.

1 / 7 Foto: Instagram/karleusastar

Bonus video:

00:08

Jelena Karleuša lomila tanjire u Grčkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.