KUKU MILA MAJKO ŠTA SE BJELI DESILO?! Fotografija Bjelogrlića ZBLANULA naciju, svi ZABRINUTI: Izgledate baš baš...
Foto: Zorana Jevtić

šok foto!

KUKU MILA MAJKO ŠTA SE BJELI DESILO?! Fotografija Bjelogrlića ZBLANULA naciju, svi ZABRINUTI: Izgledate baš baš...

Izgled Dragana Bjelogrlića svi komentarišu

Objavljeno: 13:19h

Dragana Bjelogrlića (58) odavno prati glas izuzetno vrednog čoveka. Ako nije ispred kamere kao glumac, onda je iza kao reditelj i producent, a u svakom trenutku spreman je da se upusti u neki novi projekat.

Po svemu sudeći, slobodne dane s nestrpljenjem je dočekao. Uz fotografiju nastalu ispred porodične kuće u njegovom rodnom mestu, napisao je: “Baranda, konačno.”

Njegovi Instagram pratioci imali su niz asocijacija na kultnu seriju “Vratiće se rode”, koja je snimana upravo u Barandi, kao i na lik koji je tumačio, a bilo je i onih koji su Bjeli sugerisali da malo predahne s poslom.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printscreen Novosti

“Konačno odmor? Izgledate baš, baš umorno”, poručila mu je jedna zabrinuta obožavateljka.

Podsetimo, dok se neki stide svog porekla i svojih domova, ovi poznati su otvorili vrata rodnih krajeva, i bez trunke sramote pokazali odakle su..

Naime, većina njih se sa prvim primanjima i suviše uzdiglo da nisu čak ni želeli da prokomentarišu odakle su, a kamoli u kakvom su domu odrasli.

Dok su drugi, ipak, ostali prisebni i vrlo rado podelili sa obožavateljima, i narodom svoju porodičnu istoriju, ponosno pokazujući svoje rodne krajeve.

Iako se u medijima pročulo da ima kuću u Barandi, zbog čega se i aludira na njegovo poreklo, naš najpoznatiji glumac Bjela je zapravo iz Hercegovine, kako se on u više navrata i izjašnjavao, kao čistokrvni Hercegovac, odnosno kako naši izvori navode on je iz Lipnika, odakle mu otac, kao i cela porodica potiču. Tako da priča o Barandi, delimično pada u vodu.

Dragan Bjelogrlić već više od dve decenije u skladnom je braku sa suprugom Majom, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Našem proslavljenom glumcu mnogi zavide na supruzi koja i dalje izgleda veoma atraktivno, što i ne čudi s obzirom na to da se nekada bavila modelingom.

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svom zanimanju i upoznala Bjelu. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj.

Inače, Maja je studirala engleski jezik i književnost, ubrzo nakon udaje stavila je tačku na manekensku karijeru, pa je neko vreme radila kao prevodilac. Slavni par ima dvoje dece, ćerku Miju i sina Alekseja.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.