GUDELJ I ANASTASIJA NA JAHTI: Ona ga GOLIŠAVIM telom zavodi i dovodi do LUDILA, pokazala svaki deo svojih OBLINA!
Foto: Nemanja Nikolić, EPA Jose Manuel Vidal

egzotično

GUDELJ I ANASTASIJA NA JAHTI: Ona ga GOLIŠAVIM telom zavodi i dovodi do LUDILA, pokazala svaki deo svojih OBLINA!

Inače, Ceca je Anastasijinog partnera upoznala prvi put dan pre njenog rođendana, i tada je došao u njihov dom sa porodicom

Objavljeno: 15:00h

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović vrele junske dane provodi na Ibici sa dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i njegovom porodicom.

Koliko se dobro provode zajedno pokazala je Anastasija snimkom koji je objavila. Osim što borave u luksuznoj vili, oni i krstare jahtom.

1 / 6 Foto: Instagram/anastasijaraznatovic

"Prepečena", napisala je na Instagramu Anastasija uz video snimak gde se sunča u bikiniju, a nešto ranije je i snimila delić atmosfere sa putovanja i brata njenog dečka Dragišu Gudelja.

Inače, Ceca je Anastasijinog partnera upoznala prvi put dan pre njenog rođendana, i tada je došao u njihov dom sa porodicom. Pevačica ne krije da je oduševljena ćerkinim izborom, a jednim gestom ju je posebno dirnuo.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Nemanja je napravio jedan gest, izazvao mi je suze na oči, emotivna reakcija, ali o tome neću da pričam. Uvek sam poštovala džentlmene i imala sam sreću da budem udata za džentlmena i imam u okruženju džentlmene - kazala je Ceca na Anastasijinom rođendanu.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.