HUSO PATOSIRAO SVOJU ĆERKU DALILU IZJAVOM: Posle ovih reči ZEMLJA ĆE SE ZATRESTI, SLEDI HAOS!
Foto: ZORANA JEVTIĆ, PRITNSCREEN/PINK

DA LI JE MOGUĆE?

HUSO PATOSIRAO SVOJU ĆERKU DALILU IZJAVOM: Posle ovih reči ZEMLJA ĆE SE ZATRESTI, SLEDI HAOS!

Oglasio se prvi put nakon finala i otkrio šok istinu!

Objavljeno: 18:07h

Huso Mujić broji dane do susreta sa ćerkom Dalilom Dragojević koju, kako ističe, sa nestrpljenjem čeka u svom selu Šepak u Bosni i Hercegovini, gde imaju porodičnu kuću.

Ekipu Telegrafa ugostio je u svom domu, gde je otkrio kako je izgledao prvi razgovor sa ćerkom nakon njenog izlaska iz "Zadruge 5".

- Očekivao sam. Otprilike sam znao da će prvo mesto biti njihovo. Posle sam dobio informaciju da neće Dalila osvojiti prvo mesto, nego on. Osvojio je Deki, ali isto mi dođe. Nisu mi rekli ko će pobediti, nego da su oni kandidati za pobedu. Sigurno da mi je drago, kao da je Dalila pobedila. Tu nema nikakve smetnje. Želim mu sve najbolje, voleo bih da je i više osvojio- rekao je Huso za Telegraf.

1 / 5 Foto: Printscreen Premijera

Kada ste razgovarali sa Dalilom šta ste joj rekli?

- Rekao sam joj da gleda šta radi, da otvori oči, da pogleda snimke i sve šta je tamo (u Zadruzi prim. aut.) rađeno i da donese sama zaključak.

Da li ste ostali pri stavu da ne želite daFilip Car dolazi u vašu kuću?

- Ostajem pri tom stavu. O njemu neću da pričam ništa, nek je živ i zdrav svom tati i mami. Kod nas ovde za njega mesta nema. Nikad. Što se mene tiče nikada. Dok sam ja živ, sad, šta će biti posle, mene to ne znam.

Kada će Dalila konačno doći u Šepak da Vas vidi?

- Dalila dolazi za dva do tri dana. Njena kuća je čeka, sve kako je ostavila, sve je na svom mestu. Par puta sam bio tamo, pokosio i očistio. Treba da dođe da nastavi radove, da se napravi ta ograda. Oni su imali planove da naprave bazen i ogradu još sa Dejanom kad je bila.

Koliko Vas često Dalila zove nakon što je izašla iz Zadruge?

Huso Mujić
foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić

- Čujemo se svaki dan. Piše mi i zove me. Ja sam slab na Dalilu. Ona je odrasla sa mnom, ja sam se zbog nje i vratio iz Austrije. Tu smo, šta ćemo. Gledao sam da bude sve najbolje, kako mora da bude, ali eto, ispalo je kontra.

Kako je Šepak doživeo Dejanovu pobedu?

- Ja mislim da je bolje doživeo nego Veternik. Više se slavilo ovde. Mislim da ima više ovde publike nego u Veterniku tamo gde je rođen. To mi ne smeta. Kako će mi smetati neko sa kim sam živeo pet godina, da sad kažem da mi smeta. Ne. Bilo je fino dok smo bili tu, sad, šta će dalje biti, ne znam. Uglavnom, ja mu želim sve najbolje.

Da li ćete se i koliko mešati u Daliline izbore patnera?

- Sigurno. Ona stalno govori da voli babu. Pa pošto voli babu, onda babu treba i da posluša. Šta bude rekao baba jer baba zna, godinama sam radio u kafani gde sam upoznao razne profile ljudi. Ako nešto nije za nju neka gleda kako to da reši. Mora da gleda ubuduće s kim će i kako će.

Hoćete joj uputiti neku kritiku kada je dočekate?

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Bilo je kritika i svega. Dosta joj je kritika koje prima od naroda, sad još i ja da je davim. Nema potrebe. Neka je zdrava i živa, ima pameti, još malo joj je ostalo, pa neka gleda kako će.

Dalila planira da se preseli u Beograd. Da li će njeno preseljenje uticati na Vas i u kojoj meri?

- Ja ću se boriti da se ne preseli, da ostane ovde. Nije Beograd daleko. Evo ga 140 kilometara. Može da ide autom na kafu u Beograd. To nije daleko, putevi su sada dobri. Doći će sada sa drugaricom Marijanom par dana, pa će onda ići na odmor.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espres/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.