OTKRIVEN ODNOS ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SA SVEKRVAMA: Jasno koga CENI i to iz BITNOG RAZLOGA!
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali!

OTKRIVEN ODNOS ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SA SVEKRVAMA: Jasno koga CENI i to iz BITNOG RAZLOGA!

Aleksandra Prijović je postala deo porodice Živojinović!

Objavljeno: 09:10h

O tome ko je svekrva Aleksandre Prijović domaća javnost komentariše godinama. Iako su fanovi izričiti da je Zorica Nakić jedina svekrva koju Prija može imati, s obzirom da je biološka majka Filipa Živojinovića, Aleksandra i Brenu na neki način doživljava svekrvom.

Naime, Lepa Brena sa Bobom je sa puno ljubavi odgajala Filipa i oduvek ga je smatrala svojim sinom, samim tim svesrdno je dočekala Aleksandru, kada je Filipu rekla "da" i postala deo njihove porodice. Od tada je baš kao i Zorica, Brena uključena u čuvanje unuka Aleksandra i sa Aleksandrom Prijović ima sjajan odnos.

- Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica - otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal!", a zatim se osvrnula i na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili svekrvom Zoricom:

- Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice - kratko je i jasno okončala ovu dilemu Prija.

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

Bonus video:

00:12

Aleksandra Prijović podelila je momente sa mužem, majkom i svekrvom

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.