STUDIRALA PRAVNI FAKULTET DA BI ZAVRŠILA KAO VODITELJKA PAROVA: Znate li zašto Jovana nije postala USPEŠAN ADVOKAT?
Foto: Printscreen Premijera

OTKRIVENO!

STUDIRALA PRAVNI FAKULTET DA BI ZAVRŠILA KAO VODITELJKA PAROVA: Znate li zašto Jovana nije postala USPEŠAN ADVOKAT?

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je u Vrnjačkoj Banji "Nagradu za TV lice godine

Objavljeno: 08:07h

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je u Vrnjačkoj Banji "Nagradu za TV lice godine", a kako kaže, to je zato što radi posao koji voli.

- Mogla sam da budem vrhunski advokat, ali sam odlučila da se bavim onim poslom koji volim. Izabrala sam da budem najpopularnije tv lice u zemlji i neko ko je revolucionar u svom poslu, jer sam sve radila iz ljubavi - kaže Jeremićka.

U Vrnjačkoj Banji gde joj je uručena nagrada Jovana Jovana Jeremić pojavila se sa svojim novim dečkom sa kojim je u vezi šest meseci.

Par nije krio međusobne emocije, pa je je Nenad držao je za ruku kroz masu, nosio ranac i snimao je dok peva. Nijednog trenutka se nije odvajao od nje, štaviše snimao je svaki njen pokret, pa i kada je pevala, a i publiku koja je pozdravila ovacijama.

Inače, voditeljka se ovih dana našla u žiži skandala kada se umešala u svađu Miše Grofa i Nikoline Pišek oko nasledstva pokojnog Vidoja Ristovića.

Popularna voditeljka istakla je da je Miša Grof zaljubljen u svoju bivšu snaju, kao i da ima informacije o njemu koje nisu poznate javnosti.

1 / 9 Foto: printscreen

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.