DECENIJAMA SE KRILA OD JAVNOSTI, A SADA JE OTKRIVENA: Ovo je supruga Borisa Bizetića!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

sada se zna

DECENIJAMA SE KRILA OD JAVNOSTI, A SADA JE OTKRIVENA: Ovo je supruga Borisa Bizetića!

Muzika mu je omogućila da obiđe svet, a on je, i u jeku najveće popularnosti žurio kući, kod supruge i dece, Anite i Doris

Objavljeno:

Tokom karijere duge pet decenija, Boris Bizetić ostavio je neizbrisiv trag na našoj javnoj sceni. Mlađe generacije pamte ga po humorističkom serijalu “BB šou”, oni nešto stariji kao frontmena benda “Rokeri s Moravu”, a tek malobrojni znaju da je upravo Boris autor brojnih evergrin kompozicija, koje su proslavile mnoge pevače.

- Svoju suprugu Magdalenu sam upoznao u školi. Imali smo nekakav sportski dan, išli smo na Košutnjak. Nosio sam gitaru oko vrata i svirao, a Magdalena je išla sa svojim društvom i u prolazu mi je stavila parče čokolade u usta, rekavši: „Jedi ovu čokoladu, nemoj da pevaš!“ I onda je pobegla. Sutradan sam je našao u školi, bila je u nižem razredu od mene. Od tada smo 52 godine zajedno, a u braku 42”, otkrio je pre dve godine u ispovesti za “Kurir”.

1 / 3 Foto: Printscreen

Muzika mu je omogućila da obiđe svet, a on je, i u jeku najveće popularnosti žurio kući, kod supruge i dece, Anite i Doris.

- Ja sam sa ženom i ćerkama neprekidno provodio vreme, igrali smo se na ulici, na snegu. Iz inostranstva sam njima i sebi donosio po 50 longplej ploča, kupovao sam im poklone, sve što su hteli. Nešto malo bih donosio para od tih turneja, dok su ostali članovi grupe uvek štekali novac i sve nosili kući. Uvek sam žurio da budem s njima, meni je kafana bilo preko glave.

Mlađa ćerka Doris, koja je krenula očevim stopama, nažalost, već duže vreme bori se sa multiplersklerozom. Podršku joj pružaju roditelji, sestra, kao i suprug Džo i ćerka Anabela, koja sada ima 12 godina.

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.