DALILA UŽIVO U EMISIJI OSTAVILA CARA, A ONDA JE USLEDIO POZIV: "Sve je ISPLANIRANO"!
Foto: youtube/printscreen

au!

DALILA UŽIVO U EMISIJI OSTAVILA CARA, A ONDA JE USLEDIO POZIV: "Sve je ISPLANIRANO"!

"Mislim da ne bi trebalo više da budemo zajedno"

Objavljeno: 09:04h

Filip Car sinoć se nije pojavio u emisiji "Narod pita", u kojoj je trebalo da gostuje sa svojom devojkom Dalilom Dragojević, zbog čega je ona donela odluku da javno raskine sa njim.

Ubrzo nakon šoka koji je priredila u emisiji, Dalila je otkrila šta se dešavalo tokom reklamnog bloka.

- Dalila je pre reklamnog bloka javno ostavila Cara, je l' ti se obratio? - pitao je voditelj.

- Jeste, nazvao me je i rekao da sam ja sve ovo isplanirala i da nije trebalo tako, nego da je trebalo njemu da kažem - otkrila je Dalila.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Nešto ranije u emisiji, Dalila je odlučila da raskine sa Cerem.

- Mislim da ne bi trebalo više da budemo zajedno. Nije došao jer ne može da se nosi sa svim ovim što ćemo pričati pet, šest sati. Kako da se nosi sa svim tim... To je to, nemam više šta da radim - rekla je Dalila Dragojević kroz suze.

- Ja sebe više ne prepoznajem, kada vidim šta sam sve radila nije ni čudo što dobijam ovakve poruke i što me svi osuđuju. Kakve su to reči kojima me vređaju, kakve poruke mi šalju... - dodala je ona.

- Mislim da ne treba više da budemo zajedno uopšte, bolje tako. Nema šta da se ubeđujem da će biti bolje - navela je Dragojevićka.

- To pisanje poruka preko Instagrama, da će da me gleda, da me pusti da ovo sve sama radim... Da se sama borim, užas! Čujem kako mi dobacuju ovde, loše mi je - kazala je ona u emisiji.

- Legao je da spava u dva sata, završavala sam neke obaveze. Došla sam u stan i rekla da treba da se sprema, rekao je da je loše i da je umoran od emisija i da ne želi da ide. Tako je meni rekao. Ne mogu ja nikog da vučem za rukav - navela je Dalila, da bi potom otkrila šta se krije iza Filipovog nedolaska u emisiju.

- Iz stana sam otišla u šminkernicu i on me zvao i rekao da neće u emisiju, da ide sa Zolom u etno-selo. Ja sam rekla da po etno-selima neću ići. Ovde je javio da mu nije dobro i da zato ne dolazi, a on je u etno-selo otišao - kazala je ona.

Bonus video:

00:15

Dalila još uvek nosi prezime Dragojević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.