NAKON SVIH SKANDALA NIKOLINA PIŠEK ZADALA POSLEDNJI UDARAC: Oglasila se i priznala ISTINU, sada je sve jasno!
Foto: Damir Dervišagić

to je to

NAKON SVIH SKANDALA NIKOLINA PIŠEK ZADALA POSLEDNJI UDARAC: Oglasila se i priznala ISTINU, sada je sve jasno!

Svoju karijeru je započela, a ime proslavila nakon pojavljivanja u nekoliko zabavnih i life style programima na hrvatskoj radio-televiziji. Učestvovala je u poznatoj i popularnoj emisiji “Ples sa zvjezdama”

Objavljeno:

Nikolina Pišek Ristović javnosti je poznata kao TV voditeljka, glumica i foto-model. Svoju televizijsku karijeru započela je sa dvadeste godina nakon diplomiranja na Arhitektonskom fakultetu na odseku za dizajn u Zagrebu.

Svoju karijeru je započela, a ime proslavila nakon pojavljivanja u nekoliko zabavnih i life style programima na hrvatskoj radio-televiziji. Učestvovala je u poznatoj i popularnoj emisiji “Ples sa zvjezdama” u kojoj joj je partner bio Ištvan Varga. Vodila je zabavnu emisiju “Operacija Trijumf” i In magazin, kao i hrvatsku verziju rijaliti programa Farma i Red karpet lajt.

1 / 7 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

U Srbiji se predstavila i proslavila ulogom voditeljke prvog rijaliti programa Veliki brat, što je rezultiralo da u oktobru 2011. godine potpiše ugovor sa televizijskom kućom Pink na kojoj je vodila nekoliko emisija.

Nakon toga prelazi na televiziju B92, 2013. godine, gde je vodila emisiju “Bulevar B92”. Godine 2015. vraća se na Pink televiziju, u ulozi bekstejdž voditelja druge sezone muzičkog takmičenja X faktor, zajedno sa Snežom Velkov. Naredne godine je prešla na televiziju Prva gde je vodila zabavnu emisiju Exkluziv o poznatima. Dve godine nakon toga, prelazi na televiziju Happy, gde postaje jedan od voditelja radeći zajedno sa Ivanom Bauerom u emisiji Soba sreće.

Kada je njen privatni život u pitanju, 1997. godine je bila u vezi sa Markom Cigojem, novinarom koji je u to vreme radio za Globus magazin, sa kojim je dobila ćerku Hanu. Od 2007. do 2010. godine bila je u vezi sa profesionalnim roniocem Kristijanom Curavićem. Preokret u emotivnom pogledu, dogodio se 2012. godine kada je upoznala pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz Beograda, sa kojim se venčala na prelepoj i luksuznoj ceremoniji u Monte Karlu u septembru 2013. godine, nakon čega se preselila u Beograd, a naredne godine je rodila ćerku Unu Sofiju.

1 / 2 Foto: Printscreen

Poznata voditeljka nakon teškog i tužnog perioda i optužbi od strane njenog svekra, objavila je snimak sa svojim psom, osmehom i rečenicom: “da ne treba brisati ništa svoje i porukom da sve lepo i ružno, radosno i tužno, pametno i glupo, ostane tako kako jeste, jer je to on i neopozivo svoj, ne mareći za tuđa mišljenja”, napisala je Nikolina ispod objave, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara i reči podrške pratilaca u teškim danima.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.