NEMA PREDAHA! BOLEST SINIŠU MIHAJLOVIĆA IZMENILA: Stanje iz doma izašlo u javnost, ONA je sve PRIZNALA!
Foto: Instagram printscreen

nije mu lako!

NEMA PREDAHA! BOLEST SINIŠU MIHAJLOVIĆA IZMENILA: Stanje iz doma izašlo u javnost, ONA je sve PRIZNALA!

Bolest Siniše Mihajlovića nastupila je dva puta i oba puta trener je uspeo da se izbori sa njom

Objavljeno: 09:14h

Kada se doznalo da se bolest Siniše Mihajlovića vratila, tačnije da je leukemija ponovo uzela maha, prvo što su se svi zapitali jeste kako će bivši fudbaler, danas trener FK Bolonja to podneti. Hoće li biti jak i nepokolebljiv u borbi kao prvoga puta, hoće li makar malo klonuti, pa i kako se njegova porodica nosi sa tim, prijatelji, saradnici. Na sva ova pitanja Mihajlović je svega mesec i po dana od otkrivanja druge etape bolesti odgovorio izlaskom iz bolnice, direktno na teren.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Simone Arveda

Naravno da su svi bili iznenađeni, ali tako nešto se od sportiste i očekivalo. Ubrzo nakon tog čina Siniša je objavio da je izvojevao pobedu, te da je rezultat utakmice između njega i leukemije 2:0 za njega. Nije bilo razloga da ne nastavi tamo gde je stao.

Po mišljenju njegove supruge i majke njegovo četvoro dece Ariane Mihajlović ne samo da je zvezda fudbala nastavio tamo gde je stao, nego je dodatno ubrzao svoj ritam, promenio ponašanje i dodatno se fokusirao na ono što najbolje zna da radi - na fudbal. U to ime ona je nedavno objavila prvu fotografiju trenera, nakon izlaska iz bolnice, naravno kako drugačije nego dok gleda utakmicu, a uz nju je napisala kratak opis koji mnogo govori o promeni u Mihajlovićevom ponašanju.

- Pažnja kontroliše nas gospodin. Nema predaha niti odustajanja.

Siniša Mihajlović
foto: instagram/printscreen

Bolest Siniše Mihajlovića očigledno je sa sobom donela promene, na svu sreću trener FK Bolonja je nabolje korigovao svoje navike.

1 / 6 Foto: EPA/Ettore Griffoni

Bonus video:

04:09

EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.