PRAVA ISTINA O MIHINOJ BORBI SA LEUKEMIJOM! O ovome je do sada ćutao, neke stvari su jasnije
Siniša Mihajlović, Foto: Instagram/ ariannamihajlovic

ispovest

PRAVA ISTINA O MIHINOJ BORBI SA LEUKEMIJOM! O ovome je do sada ćutao, neke stvari su jasnije

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je pred nedeljno gostovanje Veneciji da je srećan što je drugi put pobedio leukemiju, ali da je to osećaj kroz koji je već prošao.

Objavljeno: 13:17h

Bolonja je prebrinula sve brige oko opstanka u ligi, pa je konferenciju za medije Mihajlović iskoristio da se osvrne na poslednju dobijenu najveću bitku u životu.

MIHA JE PONOVO ONAJ STARI! Srbin se vratio na treninge Bolonje, ovog puta je "miljenik" bio na tapetu! (FOTO)

"Otkad sam se vratio u bolnici, cilj mi je bio da se što pre vratim u normalu. Pošto sam pronašao sebe nakon 30 dana, povratak na teren bio je prelep, ali to su osećanja koja sam nažalost već proživeo. Zdravlje ti omogućava da uživaš u život, dok ti bolest čini da shvatiš šta to znači i posle duže vremena osećam se ponovo rođen", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare pred sutrašnje gostovanje u Veneciji.

Dodao je da mu je drugi oporavak od leukemije mentalno teže pao jer je zbog kovida svega tri sata dnevno viđao suprugu.

MIHA JE NEUNIŠTIV - Dok je bio bitku sa opakom bolešću uspeo da pokupi PRESTIŽNU nagradu!

"Prvi put sam imao mnogo poseta od prijatelja, stvari koje su davale smisao borbi. Biti uvek sam je teško, mnogo sam patio. Porodica mi je davala snagu. Razgovarao sam dosta sa njima, ali i igračima koji su mi pomogli u vremenu koje mi se činilo beskonačno", rekao je Miha zahvalivši se svima koji su istrajali sa njim u borbi.

1 / 8 Foto: Starsport©

Našalio se da će kad prekine trenersku karijeru postati vodič kroz bolnicu.

"To je loše, ali ja sam ovde i jedino se to računa", zaključio je nekadašnji selektor Srbije uoči meča 36. kola Serija A u kojoj je njegov tim prebrinuo sve borbe oko opstanka, dok Veneciju samo čudo deli od očuvanja elitnog statusa.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.