ANĐELKA PRPIĆ UPECANA U KOLIMA SA POZNATOM BEOGRADSKOM FACOM KOJI JE OŽENJEN! Pribijeni jedno uz drugo! (TOP FOTO)
Foto: © ATA Images

opa

ANĐELKA PRPIĆ UPECANA U KOLIMA SA POZNATOM BEOGRADSKOM FACOM KOJI JE OŽENJEN! Pribijeni jedno uz drugo! (TOP FOTO)

Ljubav i pažnja!

Objavljeno: 13:17h

Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića nakon devet godina braka.

Lepa glumica je tada otkrila kako posmatra na razvod i koje promene je on doneo u njen svakodnevni život.

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Anđelka za Gloriju.

Ona se dotakla i sina Jakše

Sada je odlučila da kaže u kakvim su odnosima, ali se dotakla i teme o Jakši, njenom sinu koji je počeo da pokazuje interesovanje za glumu. Na pitanje da li bi htela da jednog dana njen naslednik krene njenim stopama, odgovara:

- Uvek sam podržavala i uvek ću podržati nečiji talenat, volju i želju. Najvažnije je u da u životu provodite vreme sa ljudima i na poslu koji vas raduje i čini boljima - rekla je Anđelka.

Iako nije želela da detaljiše ništa vezano za bivšeg supruga, podvukla je ono najvažnije.

- Zauvek ću s čovekom s kojim imam sina bitI u najboljim odnosima. Mi smo prijatelji i roditelji i bićemo to dok smo živi - rekla je Anđelka za hrvatski "Story".

Ona je trenutno u Hrvatskoj, gde će igrati predstavu "Šta me snađe", a kako navodi, obožava da bude zauzeta i na sve strane.

- Radoholičarka sam, priznajem i pokušavam da se izlečim od toga. Kako se opuštam? Dete! Pas! Porodica! Prijatelji! Bioskop! Klopa! Pozorište! Kafić! Trening! Masaža! Puuutooovanjaaa! Ima načina za opuštanje - rekla je ona.

Kako kaže, zna koju cenu sa sobom nosi popularnost, ali se trudi da živi s obe noge na zemlji i kako navodi "rekla bih da mi dobro ide".

Anđelka Prpić
foto: Printscreen

Tako je i harizmatična glumica Anđelka Prpić ovih dana bila i više nego aktivna, obilazeči muzičke festivale u regionu u društvu svoje drugarice i poznate voditeljka Marije Kilibarde, koja joj je bila saputnik u muzičkim avanturama. Nakon porodičnog odmora na moru, glumica se vratila odmorna i nasmejana, za nove poslovno zadatke.

Ovoga puta društvo joj pravi kolega po glumačkom, ali i voditelskoj vokaciji Milan Kalinić, a njih dvoje, čine idealan tandem kada su humor i šala u pitanju. Kao pravi kavaljer sačekala je glumca, raspožena i nasmejana sa romantično-šaljivim rečima u vidu pesme Luda sam za tobom, na koje joj je on odgovorio da bi bilo najbolje da ne bude luda za takvim šmekerom.

Kolege su zagrljene nastavile svoj put, kao i uvek kada se nađu zajedno, pesma i šala su neizostavni deo njihovog susreta, koji je pokazatelj njihovog drugarstva. Kad god se sretnu, umeju da zapevaju, da se provesele i da se našale, uvek sa dobrom energijom i osmehom na licu.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.