DA LI JE MOGUĆE DA OVO ČUDO VOZI DUŠKO TOŠIĆ? Mislili smo da je Ferari, Maserati, Audi, BMW kad ono... PROST ČOVEK!
Foto: instagram/duskotosic

svaka čast!

DA LI JE MOGUĆE DA OVO ČUDO VOZI DUŠKO TOŠIĆ? Mislili smo da je Ferari, Maserati, Audi, BMW kad ono... PROST ČOVEK!

Kapa dole na hrabrosti!

Objavljeno: 14:52h

Jelena Karleuša, posle 14 godina braka, razvela se od Duška Tošića. Pevačica se objavila na instagramu da su se ona i Duško dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad ćekama, a i da su rasporedili zajedničku imovinu.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalili. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena i Duško ne vole da se bahate i hvale na sva usta svojom imovinom, ali nismo imali pojma da je fudbaler baš toliko opušten i bez imalo komleksa

Fudbaler Duško Tošić važi za sportistu koji ne voli javno da se eksponira, što se, s druge strane, ne bi reklo i za njegovu suprugu Jelenu Karleušu koja je aktivna na svim društvenim mrežama i često otkriva i najimntimnije trenutke iz svog života.

Ipak, ruku na srce, za Jelenu se ne može reći da pripada onoj grupi sa estrade koju bije loš glas da voli da se bahati i razmeće raznim skupocenostima, počesvši od luksuznih stanova, garderobe, nakita, automobila, putovanja itd.

Ali nismo imali pojma da je i njen suprug takav i da ne pati od podmukle bolesti modernog sveta - pomodarstva.

Fudbaler je dobro nasmejao, ali i oduševio sve svoje pratioce kada je objavio fotku kako vozi, ni manje ni više, nego traktor!

Iako mnogi očekuju od javnih ličnosti da se slikaju pa makar i u tuđim skupocenim četvorotočkašima, Tošić je opet dokazao da ne pati od kompleksa više vrednosti i da je jednostavna osoba.

1 / 7 Foto: instagram/prinstcreen

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.