MA DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO KUĆA MILICE TODOROVIĆ U KRUŠEVCU? Zablistala posle RENOVACIJE, da vidite UNUTRAŠNJOST!
Foto: Dragan Kadić

promena!

MA DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO KUĆA MILICE TODOROVIĆ U KRUŠEVCU? Zablistala posle RENOVACIJE, da vidite UNUTRAŠNJOST!

Dom Milice Todorović lepo je uređena dvospratnica sa okućnicom

Objavljeno: 08:03h

Nakon što je pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Milica Todorović dospela je u žižu medijskog interesovanja i do dan-danas to se nije mnogo promenilo. Oduvek su svi oni koji su pratili njen rad bili radi da saznaju što više o njenoj intimi, najpre o tome gde i kako živi, šta jede, koliko vremena provodi u kuhinji, a koliko pored televizora, ali i koga zove u goste.

Dom Milice Todorović u kojem ona praktikuje sve navedeno odnedavno je luksuzna nekretnina u elitnom novobeogradskom kvartu, gde žive mnoge njene kolege uključujući Mariju Šerifović sa kojom voli da proćakula dok šetaju pse. Uprkos tome što se lepo smestila u prostran stan, renovirala ga do tančina Milica ne krije da se i dalje najudobnije i najlepše oseća u svojoj kući u Kruševcu.

Milica Todorović
foto: Espreso.co.rs

Porodični dom Milice Todorović dvospratnica je sa prizemljem i garažom, smeštena na obodu grada. U njeno uređenje estradna umetnica ulaže gotovo sve što dobije na nastupima i evo već godinama je stalno iznova sređuje. Pre izvesnog vremena pevačicini roditelji poželeli su da promene drvene prozore PVC stolarijom, što je ona finansirala, a potom uložila novac i u fasadu, koja je samo napola završena.

Unutrašnost je opremljena modernim nameštajem, bež i narandžastim nijansama u kuhinji i dnevnom boravku, uz drvene stepenice sa metalnom ogradom.

Milica Todorović
foto: Damir Dervišagić

Miličinu spavaću sobu na prvom spratu čini veliki francuski krevet i ugradni regal u kom ona skladišti sve komade koje više neće nositi a za njih je vezuju uspomene.

Kupatilo je takođe prostrano i lepo uređeno, a za detalje u njemu pevačica je takođe odabrala orandž boju.

Posebno fascinira okućnica porodičnog doma pevačice, koja ju je ogradila stlizvanom ogradom od gvožđa crene boje, što kući daje dodatnu čar.

1 / 7 Foto: youtube/printscreen

Bonus video:

00:13

Da li Milica Todorović ima najbolju zadnjicu na estradi?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.