GUDELJ OTPLESAO SVOJE, ZAMENILA GA SA DRUGIM: Poznati španski fudbaler se LOMI oko pevačice!
Foto: instagram/printscreen

opa

GUDELJ OTPLESAO SVOJE, ZAMENILA GA SA DRUGIM: Poznati španski fudbaler se LOMI oko pevačice!

Već je prošlost!

Objavljeno:

Brat Nemanje Gudelja očarao je Milicu Todorović na rođendanu Anastasije Ražnatović. Strastveni ples zapalio je strast među njima, a mediji su brujali o potencijalnoj romansi pevačice i Dragiše Gudelja. Ipak, čini se da je brat Nemanje Gudelja već prošlost.

- Ona ne želi da otkriva svoj privatan život, ali čuo sam da joj se udvara poznati španski fudbaler. Snimke sa rođendana Anastasije Ražnatović na kojima je Milica uživala, pevala i zabavljala se, video je i taj sportista. Odlepio je na njene slike, raspitao se ko je i od kada je čuo njene pesme ne prestaje da joj piše. Govori joj kako je prelepa, da želi da je ugosti u Španiji, samo neka kaže kada i po nju šalje privatni avion - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

- Milica na to nije pristala, sve okreće na šalu, ali sada on želi da dođe u Beograd. Zgodan je, slobodan i slavan, ali Milica ne želi da se tako upoznaje. Dosta joj je toga da njen privatni život bude pod reflektorima, nije da je sasvim nezainteresovana, ali hoće da upoznavanje ide polako i bez medijske pompe.

- Verovatno će se na kraju i upoznati, ali ma koliko je drugarice savetovale da se u tu vezu upusti, ona je vrlo rezervisana i čeka da vidi da li će pri susretu proraditi hemija.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Bonus video:

00:13

Da li Milica Todorović ima najbolju zadnjicu na estradi?

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.