BRENA PROGOVORILA O RASLOJAVANJU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ, A ONDA JE ZAPLAKALA: "Moram ovo svima reći"
Foto: Zorana Jevtić

nije lako!

BRENA PROGOVORILA O RASLOJAVANJU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ, A ONDA JE ZAPLAKALA: "Moram ovo svima reći"

Samo majka zna koliko boli!

Objavljeno: 22:22h

Pevačica Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju decu.

– Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negde pored vode – započela je Brena priču sedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Stefan Živojinović je već dugo samostalan i ne živi u porodičnom domu.

– Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj – tužno je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i desilo.

1 / 6 Foto: Prinstcreen/Grand

Brena je presrećna što joj su joj snaha Aleksndra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

– To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste više i više zaljubljeni u njega – rekla je pevačica koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru.

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

(Espreso/Grand news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.