OVU SLIKU BI PRIJOVIĆKA NAJRADIJE UNIŠTILA DA MOŽE! Odaje njeno lice pre nego je postala zvezda,da vidite i SA KIM!
Foto: Printscreen Instagram

promenila je sve što joj smetalo!

OVU SLIKU BI PRIJOVIĆKA NAJRADIJE UNIŠTILA DA MOŽE! Odaje njeno lice pre nego je postala zvezda,da vidite i SA KIM!

Uložila je dosta u sebe!

Objavljeno: 23:25h

Više je nego očigledno da je popularna pevačica Aleksandra Prijović svoju prirodnu lepotu korigovala pomoću estetskih intervencija.

Supruga Filipa Živojinovića danas važi za jednu od najatraktivnijih dama na javnom sceni, a mi vas podsećamo kako je ona nekada izgledala.

Pojavila se fotografija koja je nastala u periodu pre prve, od dve sezone u kojima se Aleksandra takmičila u “Zvezdama Granda”. Sada popularna pevačica, tada još nije bila punoletna i tada još nije imala nijednu estetsku intervenciju.

Pored nje na fotografiji je kolega Slobodan Boba Rakić, koji se kao i Aleksandra takmičio u šestoj sezoni “Zvezda Granda”.

Pogledajte i procenite koliko se Aleksandra u međuvremenu promenila i šta je sve korigovala.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zbog poslovnih angažmana u poslednje vreme sve manje vremena provode zajedno, zbog čega se sve češće nagađa o krizi u njihovom braku.

Majka Aleksandre Prijović ipak, znajući šta sa sobom nosi brak i poslovne obaveze, koje su je svojevremeno koštale porodične idile sa Aleksandrinim ocem Nedeljkom, odlučila je da pomogne ćerki i zetu, kako bi sačuvali odnos.

Naime, osim što često čuva malog Aleksandra, Borka je tu i da Aleksandri i Filipu pruži potrebno vreme da uživaju jedno u drugome i grade svoj odnos.

- U jednom momentu smo mislili i da se preselila. Tu im je bukvalno za sve. Kad Aleksandra ima nastup ili neke obaveze ona čuva Aleksandra . I Filip dosta radi, a uz to mlad su par, logično je da žele negde da odu sami, da ne razmišljaju ni o čemu, pa onda opet uleti Borka. Ona je pametna žena, nije je život uvek mazio i svesna je da brak treba negovati. Pa, ne postoji ni jedna kuća bez trzavica, ali im ona uvek da pravi savet i kaže pravu reč da smiri situaciju - priča izvor za "Svet" i dodaje:

- Presrećna je što joj je ćerka našla tako dobrog muža i gotovo uvek je na njegovoj strani.

Bonus video:

00:13

Aleksandra Prijović stigla na svadbu Đanijevog sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.