OPASNI BIZNISMEN JE BIO ANINA NAJVEĆA LJUBAV! UNIŠTAVALA GA JE KAKO JE STIGLA: Ruinirala mu auto i posvetila pesmu!
Foto: Marina Lopičić

niste znali!

OPASNI BIZNISMEN JE BIO ANINA NAJVEĆA LJUBAV! UNIŠTAVALA GA JE KAKO JE STIGLA: Ruinirala mu auto i posvetila pesmu!

Ljubavni život Ane Nikolić oduvek je intrigirao javnost.

Objavljeno:

Pored braka s reperom Stefanom Đurićem Rastom, njen privatni život obeležila je velika ljubav s dosta starijim Kotoraninom Radoljubom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana.

Ono što je poznato jeste da su Ana i Rodoljub bili u vezi na početku njene karijere. Ona je 2013. godine govorila o Miši, priznavši da je on najveća ljubav u njenom životu. Iako se o njihovoj vezi pričalo godinama, Nikolićeva je tek nedavno progovorila o njihovom turbulentnom odnosu, pa je tako priznala i šta mu je jednom prilikom uradila u napadu ljubomore.

- Prema Rasti sam imala milosti, upravo iz razloga što prema Miši Banani nisam. Njemu sam se zaletala u auto. Grebati auto i zaletati se u auto nije isto. Ja ostavljam potpise i ruinirane aute, ne časopise. I onda tako se ponašati kao da nisi normalan, ali iznervirala sam se - priznala je Ana.

Da je njihova ljubav bila velika, kao i da je Mišino ime i posle mnogo godina od raskida ostavilo traga na Anu i njen život, videlo se i kada se pojavila pesma koja je jedan od najvećih hitova u Aninoj karijeri - "Mišo moj". Od momenta kada je pesma izašla 2010. godine, ona nije prestala da intrigira javnost, sve do pre nekoliko godina, kada je otkriven događaj po kojem je pesma zaista i napisana. Tada su mediji danima nagađali kako je pesma nastala kao poruka bivšem dečku Miši, ali se onda oglasila i autorka teksta, pokojna Marina Tucaković i otkrila da je pesma posvećena njenom pokojnom sinu.

Ana je još jednom u svojoj pesmi koketirala s imenom Miše Banane, pa je tako jedan od stihova pesme "Milion dolara" glasio: "Kajman, pa Panama, radimo posao s bananama", što su mnogi videli kao koketiranje sa imenom i nadimkom bivšeg dečka.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić samo u brusu igra ispred zgrade

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.