BOLNA PROŠLOST DEE ĐURĐEVIĆ! O ovom čoveku NIKADA NE GOVORI, tu tajnu duboko u sebi skriva: DOBIO JE ZABRANU!
Foto: Pritnscreen

niste znali!

BOLNA PROŠLOST DEE ĐURĐEVIĆ! O ovom čoveku NIKADA NE GOVORI, tu tajnu duboko u sebi skriva: DOBIO JE ZABRANU!

Prošla je kroz težak period!

Objavljeno: 23:28h

Voditeljka Dea Đurđević pre 3 godine je preživela stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj umalo nije ostala bez ruke. Požrtvovanom borbom i životnim optimizmom zadivila je Srbiju a jednu tajnu je duboko u sebi skrivala.

Dok se borila kao lavica ležeći u bolnici i ne znajući da li će izvući živu glavu, nakon što je na nju naleteo autobus, pristizala joj je brojna podrška sa svih strana.

Ipak, njen otac nije došao da je poseti. Mnogima je to bilo neobično, s obzirom na to da je bila u veoma rizičnom stanju.

Kasnije je otkriveno da Dea sa ocem nema kontakt od kada su se njeni roditelji razveli, te da je on nastavio život i zasnovao porodicu. Dea je jednom prilikom kratko odgovorila na pitanje o svom ocu:

- O ocu nikada ne govorim - bio je jasan njen stav.

Kako su mediji pisali, ona je navodno zabranila ocu da dođe na njeno venčanje koje će imati sa dugogodišnjim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

Roditelji poznate voditeljke razveli su se kada je ona imala 21 godinu i kako se pisalo, njen otac ostavio ih je zbog druge žene sa kojom je započeo novi život.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.