MAJO, ZAR SE TO RADI NA JAVNOM MESTU!? Pevačica ŠOKIRALA, kakve BEZOBRAZNE PERVERZIJE izvodi sa hranom! (VIDEO)
Maja Nikolić, Foto: Printscreen

blam

MAJO, ZAR SE TO RADI NA JAVNOM MESTU!? Pevačica ŠOKIRALA, kakve BEZOBRAZNE PERVERZIJE izvodi sa hranom! (VIDEO)

Maja Nikolić se opustila u Grčko

Objavljeno:

Pevačica Maja Nikolić uživa u Grčkoj na letovanju već mesec dana, a sada je objavila provokativni snimak na društvene mreže.

1 / 10 Foto: Printscreen

Maja je uživala u čarima mora i morskih plodova, pa je pored pesme snimila i video koji je posebno zaintrigirao muškarce.

Inače, Maja je nedavno otkrila da nije imala nepristojne ponude.

- Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo - istakla je ona nedavno.

00:09

Maja Nikolić zapalila mreže snimkom sa letovanja

Bonus video:

00:40

MAJA NIKOLIĆ ULAZI U RIJALITI! Rešena da se TRANSFORMIŠE, pa beži na Himalaje: Želim da se promenim i psihički i fizički

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.