SIN DAJANE PAUNOVIĆ I ŽIKE VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Niko ga više ne prepoznaje,svima pale vilice kada se pojavio! FOTO
Dajana Paunović i Žika Jakšić, Foto: Aleksandar Jovanović

porodica

SIN DAJANE PAUNOVIĆ I ŽIKE VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Niko ga više ne prepoznaje,svima pale vilice kada se pojavio! FOTO

Sin Dajane Paunović velika je podrška voditeljki

Objavljeno: 18:36h

Dušan Jakšić, sin Dajane Paunović i producenta Žike Jakšića, ne voli bliceve fotoreportera i kada god može izbegava da se za medije fotografiše.

Žika Jakšić
foto: Damir Dervišagić

Maleni Dule, poslednji put za neki magazin slikao se dok su njegovi roditelji još bili skupa, stoga ni mediji, a samim tim ni javnost, nisu mogli da isprate koliko je porastao i promenio se, na bolje naravno.

Sin Dajane Paunović posle dužeg vremena prisustvovao je gradskom događaju, a budući da je povod poseban nije ostao dosledan svojoj želji da ostane anoniman, već je pristao da ispozira sa majkom.

Dajana, koja već godinu i nešto dana stoji ispred fondacije Dajana Paunović, sinoć je u kripti Hrama Svetog Save majkama sa troje i više dece, koje dolaze sa prostora Centralne Srbije i Kosova i Metohije, dodeljivala je Zlatni orden Svete Majke Anastasije.

Događaju su prisustvovali neki od državnih zvaničnika koji Paunovićevu na njenom putu humanitarnog rada podržavaju, bila je tu i njena kuma Gordana Šauić, a u publici bio je i njen naslednik, koji je odmah za oko zapao snimateljima domaćih TV stanica i fotografima.

Slike nastale tom prilikom govore kolika je zapravo Dušan podrška Dajani, da raste u zdravog, lepo vaspitanog momka i da je promenio frizuru.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Kosu je on jedno vreme puštao, vezivao je u rep, a sada ju je, iz poštovanja za ovu priliku, ošišao.

Zaključak je da što je stariji sin Dajane Paunović sve više likom podseća na mamu, dok je temperamentom i dalje isti otac.

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.