DEA OTKRILA JEZIVE DETALJE PAKLA KROZ KOJI JE PROŠLA! Evo šta se dešavalo kada je neko želeo da je vidi - ŠOK!
Foto: printscreen

AU

DEA OTKRILA JEZIVE DETALJE PAKLA KROZ KOJI JE PROŠLA! Evo šta se dešavalo kada je neko želeo da je vidi - ŠOK!

I baš kad ti se desi nešto loše treba da budeš srećan, prvo što ti se nije desilo nešto još gore, a drugo što si uspeo da se izvučeš

Objavljeno:

Voditeljka Dea Đurđević gostovala je u jednoj emisiji te je bez oklevanja odgovorila na pitanje da li je sramota biti srećan u vreme kada ima toliko nesreće oko nas.

- Ne, niko ne treba da stidi da bude srećan. Stidiš se kad si lopov, kad uradiš nešto loše, a neko se ni tad ne stidi. Ali mislim da baš treba da budemo srećni i da prenosimo tu pozitivnu energiju. I baš kad ti se desi nešto loše treba da budeš srećan, prvo što ti se nije desilo nešto još gore, a drugo što si uspeo da se izvučeš - istakla je Dea, a potom se prisetila kako je izgledao period njenog oporavka od stravične nezgode koju je doživela:

Dea Đurđević
foto: Printscreen

- Ležim, ne znam da li će ostati ruka, nepokretna sam, tri kliničke smrti, hiljadu nekih stvari i onda ležim i razmišljam, da se nerviram ne vredi jer ne mogu da promenim, da mogu da promenim ja bih menjala, daj da ležim i da budem pozitivna skroz. Tražila sam da mi svako ispriča neku šalu ko uđe u sobu i niko nije smeo da plače, da mi ostavite ovde nesreću. Ništa me ne interesuje što je nesrećno. I tako preživiš - rekla je Dea.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.