OVAJ BIZNISMEN JE BIO SA NAJBOLJIM RIBAMA SA JAVNE SCENE: Glumica i voditeljka su tragično NASTRADALE!
Josip Radeljak Dikan, Foto: Printscreen

niste znali

OVAJ BIZNISMEN JE BIO SA NAJBOLJIM RIBAMA SA JAVNE SCENE: Glumica i voditeljka su tragično NASTRADALE!

Verovatno ne biste pogodili o kojim damama je reč

Objavljeno: 17:46h

Hrvatski biznismen Josip Radeljak Dikan, poznat je i kao veliki hrvatski zavodnik. On je bio i sa mnogim poznatim damama, kao što su glumica Ena Begović, voditeljka Vlatka Pokos, ali i glumica Dolores Lambaša.

Život ga nije mazio kada je ljubav u pitanju, pa su njegove dve supruge tragično nastradale.

1 / 2 Foto: Printscreen

Naime, njegova druga žena, jedna od najlepših jugoslovenki svih vremena, Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći samo mesec dana nakon što se porodila sa njihovom ćerkicom Lanom.

Dolores Lambaša sa kojom se zabavljao, tragično je nastradala takođe u saobraćajnoj nesreći pre šest godina, a sa Vlatkom Pokos imao je buran brak pun svađa, dok ga je voditeljka optuživala za psihičko i fizičko zlostavljanje. Pričalo se da je Dikan najviše voleo upravo Enu, a da je Vlatku Pokos oženio kako bi nju preboleo.

Naime, Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58 – godišnjim Josipom Radeljakom, samo godinu dana nakon što je on ostao bez supruge Ene Begović. Venčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi “Život u raju”, koju je izdala 2010. godine, Vlatka je opisala kroz kakve probleme su prolazili.

Josip Radeljak Dikan
foto: Printscreen

– Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom – navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno – nekoliko puta ju je udario.

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

Vlatka Pokos potom se preselila u Kanadu, i poslednjih godina se retko oglašavala u medijima, ali je pre izvesnog vremena u jednom intervjuu navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog zdravlja.

Voditeljka se međutim pre mesec dana vratila u rodnu Hrvatsku kako bi odradila voditeljski posao na izboru Miss turizma sveta u dvorani Žatika u Poreču. Ona je odlučila da nakon poslovnih obaveza ostane u Hrvatskoj na odmoru, međutim pakao koji je pomislila da je prošla pre mnogo godina, ponovo ju je sačekao.

Josip Radeljak Dikan
foto: Printscreen

Nekadašnja pevačica dodala je i kako zna ko je zlostavlja pa mu je poručila:

– Prepoznajem njegov “rukopis”. Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mestu ne bih bila mirna pre smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti – kazala je ona, a više je nego jasno da se ovaj njen status odnosio upravo na crnog udovca, i njenog bivšeg supruga Josipa Radeljaka Dikana.

Bonus video:

02:50

INVALID UBIO SLABOVIDOG KOMŠIJU ZBOG ZAJEDNIČKOG TOALETA! Ljudi iz njihove zgrade ŠOKIRANI: Stalno smo u strahu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.