Otkrivene MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović: Imala je 100 kilograma i bila mračna i nesrećna!
Foto: Damir Dervišagić

Šokantna priča

Otkrivene MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović: Imala je 100 kilograma i bila mračna i nesrećna!

Pisalo se da je Aleksandra Radović zbog nje napustila žiri, a onda je Maja odlučila da istakne sve što zna o pevačicinoj prošlosti
Objavljeno:

- Ne znam zaista, to pitajte Aleksandru. Nisam ni njega videla šesnaest godina. On je radio kao moj bubnjar i tad su bili u braku. Kada smo nastupali, Nikola je svirao, ona je pevala narodnjake i lepo smo se slagali. Dobijali su svoje dnevnice i bili su zadovoljni - rekla je Maja.

foto: Dragan Kadić

Ranije se govorilo o tome da je Aleksandra terala Džonija da proda svoje bubnjeve kako bi novac uložio u nju, te su Radovićku neki nazivali i sponzorušom, a evo šta Maja zna o svemu tome.

foto: Printscreen/Instagram/majanikolic_singer

- Ona je bila njegova žena, tako da je ne mogu nazvati sponzorušom, ali jeste tačno da je prodao bunjeve zbog nje i ubrzo nakon toga su se razveli. Uvek je bila teška i negativna, nikada nije bila za druženje. A bila je i mnogo debela. Imala je više od sto kilograma i izgledala je kao Bojana Stamenov sada. Moguće je da je zbog te prekomerne težine bila tako mračna i nesrećna. Držala sam je u bendu samo zato što je bila Džonijeva žena i što je dobro pevala taj folk koji ja nisam želela da izvodim. Kada su se razveli, on se povukao u sebe i okrenuo se crkvi. Ne znam šta mu je radila, ali šta biste vi radili da vas neko natera da prodate svoje bubnjeve od kojih živite i ostanete bez posla? Čula sam posle da se jedva izvukao iz teškog perioda dok je bio sa njom jer mu je bukvalno ceo život upropastila - zaključila je pevačica za Svet.

(Espreso.co.rs/Svet)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.