Otkrivene MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović: Imala je 100 kilograma i bila mračna i nesrećna!
Foto: Damir Dervišagić

Šokantna priča

Otkrivene MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović: Imala je 100 kilograma i bila mračna i nesrećna!

Pisalo se da je Aleksandra Radović zbog nje napustila žiri, a onda je Maja odlučila da istakne sve što zna o pevačicinoj prošlosti
Objavljeno:

Posle ovih reči koje je iznela u javnost, mnogi su ostali zatečeni.

- Ja Aleksandru nisam videla šesnaest godina i mislim da su je svi već pročitali kakva je osoba. Nisam je videla ni u Šimanovcima u studiju jer nije bila pozvana da dođe na snimanje. Ona tog dana nije ni bila na spisku. Verujte mi, odlično je poznajem, ali nije imala razloga da ode zbog mene, ja sa njom nisam imala nikakav konflikt. Ona mi je bila veoma zahvalna kada sam joj devedesetih čak tri godine plaćala 50 maraka po tezgi da peva narodnjake dok je bila u Kazanova bendu. Tada sam pevala dva puta nedeljno, tako da je od toga veoma lepo živela. Dok sam je plaćala i prehranjivala, nikada se nismo posvađale. Sada nema potrebe da pravi od mene skandal-majstora i da ispada da je zbog mene otišla jer znam pouzdano da je više puta pokušavala da ode iz Pinkovih zvezda. Mislim da su sada svi, i žiri i ceo tim ljudi, odahnuli što je Aleksandra otišla i da to apsolutno nema veze sa mnom - rekla je Maja i dodala:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/Instagram/majanikolic_singer

- Ona je bila klasična radna pevačica. Kada se ja odmaram, ona je pevala po mestima gde sam tih godina nastupala. Ja sam je angažovala isključivo da peva narodnjake zato što ja nisam to radila s obzirom na činjenicu da imam 25 prvih nagrada na festivalima i nikada nisam pevala folk već samo pop muziku.

Spekulisalo se i da je Aleksandrin bivši muž, Nikola Nikolić Džoni razlog ove netrpeljivosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.