ZLATA SE POJAVILA SA ZGODNIM SINOM I ODUVALA SVE: Žene se OKRETALE ZA NJIM, sav u belom a lep kao LUTKA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

OPA BATO!

ZLATA SE POJAVILA SA ZGODNIM SINOM I ODUVALA SVE: Žene se OKRETALE ZA NJIM, sav u belom a lep kao LUTKA! (FOTO)

Svi su ih oduševljeno gledali!

Objavljeno:

Popularna folk pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su nekoliko godina u braku, a iako su se razveli ostali su u odličnim odnosima.

Zlata i Peja su iz tog braka dobili sina koji se zove Jovan,, a već pri pogledu na njegove fotografije jasno je koliko liči na svog oca, bar tako kažu ljudi u komentarima ispod raznih fotografija njenog sina.

Jovan je, podsetimo, svojevremeno oduševio javnost kad je pokazao kako mu nije problem da zasuče rukave i radi fizičke poslove.

On se pre nekoliko meseci fotografisao zaprljan, dok kopa kanal, sa motikom i rukavicama.

Zoran Pejić Peja
foto: Sonja Spasić

- Samo rad - poručio je rad mladi Jovan, a fotografija je ubrzo dobila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara: "Rad je stvorio čoveka", "To je to, bravo šampione" itd.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Iako roditelji mogu da mu priušte gotovo sve što poželi, Jovan Pejić je uz studije uspeo da uskladi i posao i već više od godinu dana radi u jednoj prodavnici sportske opreme.

Zlata, koja je Jovana dobila iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, uvek ističe da je ponosna na to što je svoje sinove izvela na pravi put, a neretko govori i kako je ponosna što Jovan radi u prodavnici.

Oni su se sada pojavili zajendo na jednom događaju, a svi su ih oduševljeno gledali. Jovan je izabrao belu kombinaciju, dok je Zlata izgledala predivno u cvetnom dezenu.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.