NINA SENIČAR UHVATILA ZGODNOG FRJERA, ALI I VRHUNSKU VILU: Zavirite u LUKS DOM koji sigurno nemaju NAŠI ESTRADNJACI
Foto: Profimedia

svaka čast!

NINA SENIČAR UHVATILA ZGODNOG FRJERA, ALI I VRHUNSKU VILU: Zavirite u LUKS DOM koji sigurno nemaju NAŠI ESTRADNJACI

Sve je veoma skupo i lepo uređeno

Objavljeno:

Nina Seničar uživa sa porodicom u domu koji se nalazi u srcu Holivuda

Američki glumac Džej Elis, koji je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick" i manekenka i glumica Nina Seničar pre tri godine su dobili ćerkicu Noru Grejs, a kako bi njoj ali i sebi obezbedili udobniji život, odlučili su da kupe kuću na luksuznoj destinaciji. Tako su izabrali vilu u samom srcu Holivuda, koja vredi 4,5 milona dolara! Smeštena u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu.

Ona se nalazi u neposrednoj blizini prestižne ”tačke” na kojima svi vole da se čekiraju: Sanset bulevar, Staza slavnih, Melrouz, Bulevar Santa Monika...

Vila je sagrađena 1919. godine u tradicionalnom američkom forskver stilu. Nedavno je kompletno renovirana, toliko detaljno da bi mogla da parira nekom evropskom hotelu sa pet zvezdica, kako je opisuju agenti za nekretnine.

Na dva sprata, ukupne površine od oko hiljadu kvadratnih metara, raspoređene su tri spavaće sobe i isto toliko kupatila.

Fasada je obložena belim drvenim lajsnama, a tremove pridržavaju elegantni mermerni stubovi. Bela boja i drvo dominiraju i u enterijeru – od zidova i ukrasnih pločica do nameštaja i kuhinjskih elemenata.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na glavnom nivou su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa ostrvom za jelo i vrhunskim uređajima. Tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu.

Za trenutke opuštanja “zadužen” je bazen ispred kuće, dobro ušuškane u zelenilo i zaštićene visokom živom ogradom.

Ne biste je lako primetili kad biste se prošetali ulicom, što verovatno i jeste bio cilj novih vlasnika – što više privatnosti, što manje radoznalih pogleda.

Zanimljivi su i bioskop na otvorenom, soba za bilijar sa klavirom, mala spa-oaza, prostrane terase sa pogledom na holivudska brda i salon sa velikim kaminom.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.