PORED LUKSUZA KOJI IMA ON STUDIRA I RADI!Sin Zlate Petorvić koga povezuju sa Natašom Rodić je ZGODAN I VREDAN MOMAK
Foto: Instagram printscreen

bravo!

PORED LUKSUZA KOJI IMA ON STUDIRA I RADI!Sin Zlate Petorvić koga povezuju sa Natašom Rodić je ZGODAN I VREDAN MOMAK

Priča se da su varnice opet sevnule na proslavi kod Mirka Šijana

Objavljeno:

O romansi sina Zlate Petrović, Jovana Pejića, i Nataše Rodić se pre godinu dana šuškalo, međutim tu se navodno ništa više od flerta nije desilo.

Ipak, nedavno su se pevačicin sin i najstarija sestra Rodić našli na proslavi povodom rođenja sina Mirka Šijana i Bojane Rodić i varnice su navodno opet planule, a Zlata je navodno brže-bolje reagovala i sinu skrenula pažnju da se drži što dalje od Nataše, o čemu se uveliko priča.

Jovan je, podsetimo, svojevremeno oduševio javnost kad je pokazao kako mu nije problem da zasuče rukave i radi fizičke poslove.

On se pre nekoliko meseci fotografisao zaprljan, dok kopa kanal, sa motikom i rukavicama.

- Samo rad - poručio je rad mladi Jovan, a fotografija je ubrzo dobila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara: "Rad je stvorio čoveka", "To je to, bravo šampione" itd.

Iako roditelji mogu da mu priušte gotovo sve što poželi, Jovan Pejić je uz studije uspeo da uskladi i posao i već više od godinu dana radi u jednoj prodavnici sportske opreme.

Zlata, koja je Jovana dobila iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, uvek ističe da je ponosna na to što je svoje sinove izvela na pravi put, a neretko govori i kako je ponosna što Jovan radi u prodavnici.

"Zlata nema ništa protiv te devojke, naprotiv, smatra da su Rodići sve tri ćerke vaspitali i odgajili na najbolji mogući način i da bi svaka kuća poželela takve snajke. Ali ona je realna žena, svesna je da njen Jovan ne bi mogao da isprati Natašu. Prvo, ona je starija od njega devet godina, on ima tek 21, Zlata smatra da je dete i da se još nije iživeo! Nataša ima skoro 30 i verovatno traži ozbiljnog momka. Videlo se na proslavi kod Šijana da između njih ima simpatija i varnica, normalno je da se ona Jovanu dopala jer je lepa devojka - priča, podsetimo, izvor za "Star" i dodaje:

"Međutim, kako ne bi bilo nekih problemčića, Zlata je nakon proslave razgovarala sa Jovanom i objasnila mu zašto je protiv Nataše! 'Bolje se drži devojčica tvojih godina, ti nisi još spreman za nešto ozbiljno, kloni se Nataše, ona je devojka zrela i ozbiljnija, niste isti svet, nije tvoj kalibar!' Jovanu je to na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo, pa je samo rekao Zlati da ne zna zašto mu uopšte to priča. Inače, Zlata i Peja su ponosni na njega, jer nije problematičan i uveliko radi u jednoj sportskoj radnji kako bi imao džeparac za sebe."

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.