KEBA I OLJA NISU DOBRO! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi razdora u porodici!
Foto: Dragana Udovičić

niste znali!

KEBA I OLJA NISU DOBRO! Igor Kojić beži iz porodičnog doma, OVO su razlozi razdora u porodici!

Bivši suprug Severine Vučković nikako da preboli razlaz od pevačice

Objavljeno: 19:48h

Otkako je bivši suprug Severine Vučković poželeo da sreću pronađe u Americi, kod sestre Nataše, koja preko grane već godinama živi i radi na crno, pevač folk muzike Dragan Kojić Keba je neutešan. Već mu je dovoljno teško što ćerku viđa jednom godišnje, da ne može ni da zamisli kako će mu život izgledati kada u istoj situaciji bude sa sinom Igorom.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

On i supruga najsrećniji bi bili kada bi njihov naslednik pronašao ljubav u Beogradu i skrasio se, ali budući da on još uvek pati za Severinom i njenim sinom Aleksandrom, te da ovde nema profesionalnu persepektivu, svesni su da je to malo moguće. Blizak izvor Kojićima ispričao je kako se muzičar nosi sa činjenicom da će mu kuća uskoro biti prazna i što će ukoliko Nataša i Igor u Americi zasnuju porodicu unuke viđati samo putem video poziva.

- Keba je očajan zbog Igorove odluke. Njemu i Olji je bilo teško i kada je Igor otišao u Hrvatsku da živi sa Severinom, a tek sada im nije dobro. Oni jako pate što Natašu viđaju tek jednom godišnje, kada oni odu kod nje, a znaju da sada kada Igor ode neće imati nijedno dete blizu. Keba za sve krivi Severinu jer nije htela da mu rodi unuče. Njemu je neostvarena želja da bude deda - rekao je prijatelj Kojića.

Koliko je poznato bivši suprug Severine Vučković planira na jesen da ode iz zemlje.

Bonus video:

03:30

KEBA IMAO PREDSKAZANJE! U snu mu se JAVILO ko će mu biti žena, a kad ju je ugledao usledio je ŠOK! Pokušao da pobegne KURIR TELEVIZIJA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.